MOVIE NIGHT

Tonight’s dinner and plan – movie night!

Vi har haft en supermysig dag trots inte max på energikontot, har ända mått helt okej idag. :-) Farmor och hennes Ulf kom förbi en sväng och vi gick ut och tog en glass med barnen. Det var riktigt skönt väder ute, lite svalt men frisk luft. Skönt efter värmen i Monaco… Haha! Efter det gick vi och handlade lite godis och svängde förbi sandlådan med barnen. När vi kom tillbaka till lägenheten bestämde vi oss för att beställa mat, det blev halloumi-sallad och sötpotatispommes med tryffelmayo till mig och burgare till min syster och Jens. Så gott! Nu ska vi hugga in på mina favoriter – naturgodis! Ni ville ju veta lite mer om hur jag tänker när det kommer till mat, jag älskar hälsosam mat och stora goda sallader, men en eller två dagar i veckan äter jag gärna godis/glass/choklad. Jag tror att det är viktigt att inte förbjuda något men inte heller överäta något, låter enkelt men kan vara svårt haha! Nu blir det film, ha en fin kväll. PUSS <3

//We’ve had a super cozy day even though the energy level haven’t been at max, I’ve been totally ok today though. :-) Our grandma and her Ulf passed by for a while and we went out for ice cream with the kids. The weather was so nice today, a bit cold but so fresh in the air. Nice after the heat in Monaco… Haha! We then went to buy some candy and then playground with the kids. When we got back to the apartment we decided to order food, I ordered a halloumi salad with sweet potato fries and truffle mayo and my sister and Jens went for burgers. So good! Now we’re gonna dig in to my favorites – chocolate covered nuts! You wanted to know a bit more about how I think when it comes to food, I do love healthy food and big tasty salads, but one or two days a week I love to eat candy/ice cream/chocolate. I think it’s important not to forbid anything but still not overeat anything, sounds simple but it can be hard haha! Now we’re gonna watch a movie, have a great night. HUGS <3

11 reaktioner på “MOVIE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.