MORNING LIGHT

Hotel mornings <3

God morgon från en morgonpigg tjej här i New York! Hur härligt är det att sova utan några gardiner nerdragna och vakna till ljuset? Jag vaknar ju så tidigt så att vakna av det istället för en ringklocka känns underbart. :-) Det blev en sen kväll igen igår, vi åt middag ganska sent så vi kom i säng efter klockan 1. Känner mig ganska pigg däremot men ikväll blir det tidigt, vill gå och lägga mig runt 22. ;-) Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska GÅ en modevisning, hur sjukt? Så himla roligt, och det är med ett märke jag älskar – Rebecca Minkoff! När jag fick frågan tänkte jag bara vad händer nu? Jag blev superglad över att dom vill ha med mig i deras visning och jag får nypa mig lite i armen… Ska lilla jag gå på en catwalk i New York under modeveckan? Tydligen, haha! Jag har precis tagit en dusch och ska på smink och styling inför visningen nu, jag har inte börjat bli nervös ännu men det kommer nog. Spana in på min IG så ska jag försöka posta lite stories, annars fotar jag såklart och lägger upp här sen. Hörs senare och önska mig lycka till! PUSS <3

//Good morning from an early bird here in New York! How nice is it to sleep without any curtains and wake up to the light? I always wake up so early so to wake up by this instead of an alarm feels great. :-) We had a late night yesterday again, we had a late dinner so we ended up in bed after 1 am. I feel pretty energized though but I want to go to bed early tonight, around 10 pm. ;-) Do you guys know what I’m doing today? I’m WALKING a fashion show, how crazy is that? So much fun, and it’s a brand I love – Rebecca Minkoff! When I got asked I just thought what is going on? I got so happy that they wanted me in the show and I have to pinch myself a bit… Am I just about to walk on the runway in New York during Fashion Week? Apparently, haha! I just had a shower and will head for make up and styling before the show now, I’m not nervous yet but I guess it will come. Check out my IG and I’ll try to post some stories, otherwise I will shoot some photos and post here later. Talk later and wish me luck! HUGS <3

9 reaktioner på “MORNING LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.