THESE KIDS <3

These kids in my heart <3!!!

Hej babes! Idag jobbade vi 10 timmar i streck, vi skulle nog ha varit färdiga med allt för två dagar sedan men vi hittar alltid på nya saker att fixa med haha! Måla om andra hus på skolområdet, beställa sex stora lastbilar med grus till gångarna runt skolan osv osv. ;-) Vi har gjort det så fint och vi var ett slitet men väldigt nöjt gäng som åkte tillbaka till hotellet idag. Imorgonbitti klockan 10 är det invigning så vi ska lyxa till det och inte ställa klockan imorgon (som stått på 04.50 varje dag), vilket ska bli skönt. Vi har fotbollsmatch inbokat och sen massa häng och lek med barnen. Dom är ju så söta och underbara! Vi försöker så gott vi kan med spanskan, har nog lärt mig lite dom här dagarna. Där ser ni även min nya BFF Cristian, han i röd tröja. Lilla sötnosen! Nu ska vi sova och vakna upp laddade imorgon! PUSS <3

//Hey babes! We worked 10 hours straight today, we would be done with it all two days ago but we always find new things to do haha! Painting other houses around the school area, order six trucks with small rocks for the side walk around the school etc etc. ;-) We’ve done it so nice and we were a tired but very happy team today when we went back to the hotel. Tomorrow morning we have the grand opening at 10 so we’re gonna sleep in and not put an alarm (which has been set on 04.50 every day), which will be nice. We have a soccer game planned and then lots of hanging out and play time with the kids. They are just so cute and amazing! We’re trying our best with the spanish, I think I’ve learnt some these days. Here you can also see my new BFF Cristian, the boy in the red shirt. Little cutie! Now we’re gonna get some sleep and wake up excited tomorrow! HUGS <3

11 reaktioner på “THESE KIDS <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.