THE SCHOOL

What we built in 6 days – two schools!

Hej babes! Vi har åkt lite mer än halvvägs till Marbella, vi lämnade vid 6 imorse. Jag ska försöka blogga snabbt så jag inte blir åksjuk, önska mig lycka till haha! ;-) Här är skolorna vi byggde! Helt galet när jag ser före/efter-bilder, jag ska visa er det också. Tänk vad coolt att vi byggt detta med våra egna händer. Så häftig känsla! Ett av klassrummen heter “Janni”, så dom satte upp en bild utanför varje klassrum och såhär såg mitt ut. Pappa valde att döpa klassrummen efter barnen, så det är mitt och mina syskons namn. Alla barnen tyckte det var så kul när dom såg att det var en bild på mig, haha! Hörs när vi är framme, jag ska komma tillbaka här som vanligt men jag har känt mig lite i en bubbla där borta. Kopplade bort sociala medier från hjärnan (typ), mitt fokus låg någon annanstans. :-) PUSS <3

//Hey babes! We’re more than half way to Marbella, we left at 6 this morning. I’m gonna try to blog fast so I don’t get car sick, wish me luck haha! ;-) Here are the schools we built! So crazy when I see the before/after pictures, I’m gonna show you that too. Think how cool it is that we’ve built this with our own hands. Such a cool feeling! One of the class rooms is named “Janni”, so they put up a picture outside every classroom and this is how it looks outside mine. My dad chose to name the classrooms after his kids, so it’s my and my siblings names. All the kids thought it was so fun when they realized it was a picture of me, haha! Talk to you when we arrive, I’m gonna be back here as usual but I’ve felt like I’ve been in a bubble over there. I didn’t think about social media (kinda), my focus was somewhere else. :-) HUGS <3

7 reaktioner på “THE SCHOOL”

 • What an amazing job you and your team did! Looks amazing :)

  http://www.catmorais.com

 • Martina says:

  Hej finaste Janni!

  Asså WOW WOW WOW!!!! Så himla fint och vackert ni har gjort det – är helt imponerad!! Har följt hela denna resan (så klart, följer ju dig dagligen ;)!!!) Jag är så inspirerad av alla er som gjort detta tillsammans och detta projekt ni genomfört – finner verkligen inga ord!!! Det är sådant som ni gjorde för dessa barn, vi alla bör göra, vad det än handlar om och till vilka det än handlar om – det vill säga att vara godhjärtad, gör goda gärningar till människor i sin omgivning, ut i världen och vara i hjärta och själ en god människa. Du har, gör och kommer alltid att inspirerar mig när det kommer till allt och denna resa du gjorde inspirerade mig ännu mer! Längtar till att se fler bilder från resan och före/efter-bilder! <3

  Tack så jättemycket för din fantastiska blogg och allt du gör!! Jag hoppas verkligen du vet/förstår hur mycket du inspirerar oss och vilken underbar människa du är!! Önskar dig all lycka, ser framemot att läsa ännu mer av din blogg och att inspireras av dig!! <3

  Ps: Är den personenen som läser din blogg dagligen, men kommenterar nästan aldrig – så var bara tvungen att skriva ett par rader och tacka <3

  Kram, massa kärlek <3

 • sara says:

  bravooooooo, but janni, are there no windows?!

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  • janni says:

   No, no windows. It’s so hot there and no electricity so they can’t have AC, that’s why they don’t have windows so they will get a “natural” air conditioner. :-) Xx

 • Asd says:

  Du borde valt en bild där du ler istället för att se sexig ut på skolväggen…

  • janni says:

   Det har du redan kommenterat, och jag vet inte riktigt vad du menar med att jag försöker se sexig ut? Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.