MY FAVORITE

My love and I at the beach in Riohacha <3

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår bra, men känner mig lite sliten och konstig. Jetlag åt det här hållet är inte min favorit, haha! ;-) Här är jag med min riktiga favorit på stranden däremot, världens bästa kille. <3 Jag tror att jag glömde skriva här på bloggen att vi firade 6 år ihop när vi åkte till Colombia. Vi satt på flygplatsen i Bogota och jag såg vilket datum det var och insåg att vi hade varit ihop i 6 år. Dom bästa åren i mitt liv! Jag är så glad och lycklig som får dela mitt liv med Jon. Min älskling, bästa vän och den personen jag vill dela allt med. Jag ser fram emot allt vi har framför oss, det som står närmst är att köpa hus ihop. Vilken grej det kommer bli! Grattis till oss älskling (lite sent, men iallafall). Älskar dig. <3 Hörs lite senare, PUSS!

//Hey babes! How are you? I feel great, but a bit tired and weird. Jetlag this way is not my favorite, haha! ;-) Here’s a pic of my real favorite and I at the beach in Riohacha, the best guy in the world. <3 I think I forgot to write here on the blog that we celebrated 6 years as a couple when we went to Colombia. We were at the airport in Bogota when I saw what date it was and realized it was our 6-years anniversary. The best years of my life! I am so happy and lucky to spend my life with Jon. My love, best friend and the one I want to share everything with. I look forward to everything we have ahead of us, next thing is buying a house together. That will be amazing! Congrats to us love (a bit late but still). I love you. <3 Talk later, HUGS!

8 reaktioner på “MY FAVORITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.