COLOMBIA VLOG 2

The trip of my life – as simple as that.

Hej babes! Äntligen hade jag energi till att redigera den sista vloggen från Colombia. Det här är den resan som har påverkat mig mest i mitt liv, jag trodde nog att det skulle vara en ögonöppnare men jag förstod nog inte hur mycket det skulle påverka mig. Allt ifrån gänget vi var där med till barnen vi lärde känna. Att få se deras glädje när vi var där och hjälpte till bara för att vi ville hjälpa, den var oslagbar! På öppningen hade dom flera tal och många av lärarna grät av glädje när dom tackade oss, och jag rös i exakt hela kroppen. Wow! Om ni inte sett Jons vlogg därifrån (kolla HÄR!) så spana in den, Benni fångade verkligen känslan… Hoppas ni gillar vloggen och att ni kan bli inspirerade till att hjälpa andra, det finns ingen bättre känsla! PUSS på er <3

//Hey babes! I’ve finally had the energy to edit the last vlog from Colombia. This is the trip that has affected me the most in my life, I thought it would be an eye opener but I didn’t understand how much it would affect me. Everything from the team we were there with and the kids we got to know. To see their joy when we were there to help just because we wanted to help, it was unbeatable! At the opening they had several speeches and many of the teachers were crying of joy when they thanked us, and I had goosebumps all over. Wow! If you didn’t watch Jon’s vlog from there (see it HERE!) you have to check it out. Benni really captured the feeling… Hope you like the vlog and can get inspired to help others, there’s just no better feeling! HUGS babes <3

5 reaktioner på “COLOMBIA VLOG 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.