NELLY X-MAS

Anniken: Dress (here!)  Me: Jacket (here!), top (here!), pants (here!)  Kenza: Top (coming soon), pants (here!)  – all from Nelly (adlinks).

Kenza: Top (here!), bra (here!), pants (here!), shoes (here!)  Me: Dress (here!), shoes (here!)

Me: Top (coming soon!), skirt (here!)  Kenza: Dress (here!), belt (here!)  Anniken: Top (here!), pants (here!)

Me:Dress (here!)  Anniken: Jumpsuit (here!)

Blazer (here!), leggings (here!)

Me: Earrings: (here!) Dress (here!)  Kenza: Dress (here!), shoes (here!)  Anniken: Top (here!), belt (here!), pants (here!), shoes (here!)

Me: Top (here!), dress (here!)  Anniken: Dress (here!), shoes (coming soon!)

Ladies for Nelly’s newest campaign! <3

Hej babes! Jag har precis vaknat här i LA, klockan är 4 på morgonen… Kommer bli en lång dag. ;-) Här kommer reslutatet från plåtningen vi gjorde med Nelly nyligen. Jag älskar det!! Det är alltså jag, Kenza och Anniken som frontar den här kampanjen och vi visar upp det senate modet för festperioden som är här nu. ;-) Glitter, skinn och velvet – perfekt för fest! Ni kan kolla in hela kampanjen HÄR och shoppa era favoriter. Det finns så mycket snyggt inne nu, jag är konstant shoppingsugen haha! En sak jag verkligen också vill ha är ju den här glitterväggen… Tänk att ha en sån hemma, det hade jag gillat. :-) Hoppas ni gillar bilderna och att ni hittar något ni gillar! Vi hörs sen, massa kärlek <3

//Hey babes! I just woke up here in LA, it’s 4 am… This will be a long day. ;-) Here’s the result from the photoshoot we did with Nelly recently. I love it! It’s me, Kenza and Anniken in this campaign and we’re showing you the latest trends for the festive season. ;-) Glitter, leather and velvet – perfect for parties! You can check out the entire campaign HERE and shop your favorites. There’s so many nice things now, I feel like shopping all the time haha! One thing I really want is this glittery wall… Imagine having one of those at home, I would’ve loved that. :-) Hope you like the photos and that you’ll find something you like! Talk later, lots of love <3

In collaboration with Nelly.

10 reaktioner på “NELLY X-MAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.