NIGHT DRINK

All you need: matcha tea (or green tea), almond milk and a mini mixer.

Hej babes! Det här har jag precis fixat och ska dricka upp nu framför Riverdale. Min nya favoritdricka på kvällen! :-) Gott och enkelt att göra, ni vet ju min kärlek till matcha latte haha! Jag kokar te, använder det här teet från Pukka som heter “clean matcha green”, sen kokar jag upp havremjölk som jag sen använder den här lilla vispen till. När mjölken är varm och jag fått till det skum jag vill häller jag bara i mjölken i teet och sen är det klaart! Superenkelt och det blir så gott, man kan även ha i lite honung om man vill ha det sötare. :-) Nu ska jag hålla tummarna för sol imorgon, jag har varit inomhus hela dagen och städat massor så imorgon vill jag ut. PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! I just made this and now I’m gonna drink it in front of Riverdale. My new favorite drink at night! :-) Tasty and easy to do, you guys now my love for matcha latte haha! I boil tea, I use this tea from Pukka and it’s called “clean matcha green”, then I boil oat milk that I later use this mini mixer in. When the milk is hot and I got the foam I want I just add the milk in the tea and then it’s dooone! Super simple and it’s so good, you can also add some honey if you want it sweeter. :-) Now I’m gonna keep my fingers crossed for sun tomorrow, I’ve been inside all day and cleaned a lot so tomorrow I want to head out. HUGS, have a great night <3

15 reaktioner på “NIGHT DRINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.