MINI ME

“Cozy” times with my little girl <3 She’s so stubborn, I know where she got it from…

Hej hjärtan! Lång dag idag igen, har varit igång non stop känns det som. Så skönt dock att ha några effektiva dagar här! Hade ett långt möte på min agenturs kontor som sista möte innan jag åkte till min syster för middag med kidsen och mamma. <3 SÅ mysigt, och jag saknar dom så satans mycket när jag inte är här. Mina små bebisar (haha mina, min systers…) växer så snabbt och jag ser så mycket av mig själv i Livia. Exakt lika envis, stackars min syster som inte kommer ha det lätt. ;-) Vi försökte ta någon fin bild, det började bra men hon tyckte det blev tråkigt efter en sekund och då slutade det som ovan. Tyckte dom blev söta iallafall och visade våra personligheter, alltid leka och retas med varandra. ;-) Saknar dom redan även fast jag åkte för en timme sedan… Anyways, nu ska jag försöka sova och bli av med halsont som började idag. Hoppas det försvinner under natten! Puss, ha en fin kväll <3

//Hey loves! Long day today again, I’ve been doing things non stop. Feels so good though to have some efficient days here! Had a long meeting with my agency as my last meeting before I went to my sister for dinner with the kids and mom. <3 SO cozy, and I miss them like crazy when I’m not here. My little babies (haha mine, my sisters…) are growing so fast and I can see so much of myself in Livia. Just as stubborn, I feel sorry for my sister who won’t have it easy. ;-) We tried to get a cute picture, it started well but she got bored after one second and it ended up as above. I thought they were cute anyways and showed our personalities, always play and tease each other. ;-) Miss them already even if I left one hour ago… Anyways, now I’m gonna try to get some sleep and get rid of my sore throat that started today. Hopefully it will go away during the night! Hugs, have a great night <3

6 reaktioner på “MINI ME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.