PARADISE ON EARTH

We booked a trip to TULUM next week!! SO excited! <3 These pics are from last time I was there.

God morgon hjärtan! Jag sitter med datorn på hotelfrukosten och dricker kaffe, så mysig start på dagen. :-) Jag ska snart iväg på möte så det fick bli en tidig morgon idag, men det gillar jag bäst. Minns ni att jag sa för några dagar sedan att jag verkligen ville åka iväg till en vit strand och ligga och sola? Jon och jag bokade Tulum och vi drar nästa vecka! Det kunde inte komma mer lägligt, och jag har velat åka tillbaka dit sedan jag var där 2015. Jag var bara där i typ 30 timmar för en plåtning och jag blev kär i stället, jag vet inte varför vi inte har åkt tillbaka dit innan. Jag fick ju en födelsedagspresent av Jon där vi skulle åka iväg själva och ha fyra dagar utan jobb så det är vad vi ska göra. Jag ser fram emot det massor! <3 Kommer kännas konstigt att inte blogga på fyra dagar då jag har bloggat varje dag sedan jag började, haha! Kanske tidsinställer något så ni har iallafall ett inlägg om dagen. ;-) Har ni några tips i Tulum – berätta gärna! Bra hotell, restauranger och saker att göra. PUSS <3

//Good morning loves! I’m sitting here with my computer at the hotel breakfast having coffee, such a cozy start of the day. :-) I will soon head for a meeting so it ended up being an early morning today, but I like that the most. Do you remember a few days ago when I said that I really wanted to go to a white beach and just lay down and tan? Jon and I booked Tulum and we’re leaving next week! It couldn’t be better time wise, and I’ve been wanting to go back there since I was there 2015. I was there for just 30 hours for a photoshoot and I fell in love with the place, not sure why we haven’t gone back there before. I got a birthday gift from Jon that was us going away alone for four days without work so that’s what we’re gonna do. I look forward to it so much! <3 It will feel weird to not blog for four days since I’ve posted a blog post every day since I started, haha! I might time some posts so you get at least one post/day. ;-) If you have any tips for Tulum – please share! Good hotels, restaurants and things to do. HUGS <3

28 reaktioner på “PARADISE ON EARTH”

 • Natasa Pali says:

  Hello Janni? check out the dreams resort and spa in Tulum ?

 • Cattis says:

  Hej Janni och Jon,
  Jag vill bara tipsa om en sida med möbler som är kanon . Så snygga möbelerbjudande som kommer varje dag och det är endast leverans inom Spanien.
  Nu när ni skall möblera ert stora och jätte fina hus här nere i Marbella.
  Sidan heter: westwing.es
  Både moderna möbler, rustika, marockanska mm kommer varje dag :-)

  Ha det gött /cattis

 • Tove says:

  Åhh va härligt. Så kul att ni äntligen gör den där resan, försök verkligen ta ledigt på riktigt! Dina läsare kommer finnas kvar och du förtjänar verkligen en riktig semester där båda är kan slappna av och vara lediga! Kram

 • Sarinia says:

  Hi Janni!

  I heard that the La Valise hotel in Tulum must be heathen on earth. There are some small bungalows that are absolutely lovely arranged. Maybe you and Jon will even find some inspo there for the interior of Casa Castle! :)

  The website is: https://www.lavalise.com/tulum

  Im case you’d like to see some photos of the inside of one of the bungalows, Helen Owen (@helenowen) recently stayed in one of the bungalows & has a story highlight on her IG called “Tulum” with nice pics!

  Lots of love xx

 • Effie says:

  I am SO PLEASED to hear this! You both deserve it so much: just some time for you guys no youtube, no blogging: we will be happy for you so do not worry about your followers. It might be weird in the beginning for you not to “have to” post for four days, but how long has it been seriously:)!! Enjoy all these moments before the craziness of the coming months, the new house, the wedding etc etc these moments are so precious believe me I have been there xxxxxxxxxxxxxx

  Effie <3

 • Fredrika says:

  Be Tulum! Bästa hotellet med bra frukost och mysigt strandhäng. Ziggys, CoCo, papaya playa är andra sköna strandhäng.
  Hartwood för mat och gitanos för drinkar, finns massa mysiga ställen där runt om. Finns även massor av fina tält med kläder brevid Gitanos.
  Bio mitt ute i djungeln, såå mysigt. Heter Zino om jag inte minns fel, ta taxi! Ingen gatubelysning på vägen dit. Finns massor av cenotes, bara att välja och vraka. Dos ojos är fint! Finns sjukt mycket havssköldpaddor vid stranden i Akumal om ni vill åka på utflykt.

 • Liena Snow says:

  So amazing, you and Jon deserve a holiday away from work.
  Have wonderful time photos look incredible!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Janine says:

  Oh wooooow! That sounds sooo freakin good! Wish I could go to better weather right now, too. But I have to wait some more days than you. Enjoy these free days and I hope I’ll get to see some beautiful shots from paradise ♥ It always feels a bit like I’m on vacation when I see your shots :)

  http://www.ninifeh.de

 • Angel says:

  Underbart i Tulum .Vi bodde på Casa Malca direkt på stranden som jag kan rekommendera starkt.
  Be Tulum i närheten är också jättemysigt. Restaurang Wild och Posada Margherita är absolut värda att besöka.
  Ha en härlig resa!

 • Dalal says:

  Enjoy your vacation, no need to schedule anything. But please report back when you’re home, because I am going there soon and I need some recommendations :p

  Dalal
  https://www.justdalal.com

 • That’s so exciting! I can’t wait to see all your awesome photos from the trip :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Malin says:

  Åk ut med en båt och snorkla med kungssköldpaddor och stora rockor. Mega häftig upplevelse och man får fantastiska bilder. Ha det skönt!

 • Elin says:

  Åh vad kul! Se till att njuta ordentligt av semestern! Förstår du hur avis vi i Sverige blir hahah??

 • Simi says:

  Really looks like a paradise on earth ♥ love them pictures.. I wish I could go everywhere… :)

  http://www.sinnamona.blogspot.com

 • Malin says:

  Be Tulum är grymt!!! Eftersom alla hotell är små boutique hotell i Tulum (iaf vid stranden där man vill bo) är det nog bra att boka asap. Och sen äta lunch på the real coconut, himmelskt mat.

 • Caroline / Silverstories.dk says:

  I looooove Tulum! Have an amazing time in Tulum <3 If you have time, you should take a drive to the pink lake and to the tiny, beautiful city, Valladolid! <3
  Also, check out Coba: http://silverstories.dk/2016/06/20/tulum-hotels-evicted-coqui-coqui-coba/

  Have a great trip!

 • ule says:

  I thought you’d try to travel less? Why doesn’t Jon also make similar environment-friendlier resolutions? At least stay longer than 4 days? 4 days is just enough to get rid of jetlag and get new jetlag when you get back, almost not worth packing for when you spend almost as much time just in a plane… I hope you’ll enjoy and get to actually experience it, not just the hotel room :) 4 days is an excursion, not a vacation :P
  Also I think you have better decorating taste than Jon (mud wall :P).

 • Erica says:

  Så härlig med Tulum! Jag kom tillbaka därifrån för ett par veckor sedan. Kan verkligen rekommendera Del Cielo för frukost, var där flera dagar och allt jag åt var fantastiskt. Ligger i byn. Ett kvarter ifrån ligger en mexikansk restaurang, ser inte mycket ut för världen, men vi åt skrattretande billig mat som var supergod. Heter Tropi Tacos.
  Ha en fantastisk resa!

 • Emelie J says:

  Ni tar verkligen de finaste bilderna, så himla fin kvalitet på allt! Älskar dig Jani!

 • Kira says:

  https://nomadetulum.com/ är det enda som en människa behöver.

 • Johanna says:

  Raw Tulum har det BÄSTA breakfast bowlsen jag någonsin ätit!!! Sedan är stället otroligt mysigt. Ett måste att gå dit!

 • Anna says:

  Tulum är fantastiskt! Rekommenderar Hartwood, La Zebra och Casa Banana. Enjoy!

 • Olivia says:

  Paradise beach är helt underbar! Den är rankad som en av världens finaste stränder Mina föräldrar tog sina bröllopsbilder där.

 • Sarah Gutierrez says:

  Woow that sounds really good, you both deserve it ! Check out “Casa Malca” which is a very cool villa, and you should have dinner at “KIN TOH” which is an awesome and unique mexican restaurant.
  http://www.casamalca.com
  https://www.azulik.com/gastronomy/kin-toh

  Enjoy your trip!

 • gianni says:

  This looks like a paradise on earth .. hope some day be able to travel there as you do.
  Enjoy your trip.
  Gianni from greece

 • Andrea Mileo says:

  Hi Jannid! That great you and Jon need and deserves a vacations ! I live here in Cancún I am dreaming with meet you guys ! You inspire me so much ! Well have a great vacations ! I greeting from México!

Leave a Reply

Your email address will not be published.