ELLE GALA

The last two years from the ELLE-gala! Don’t miss my live-stream today from the red carpet HERE (in Swedish though…)

God “morgon” babes! Lite sen morgon, men jag har varit igång sedan 7 imorse haha! Hotelfrukost, direkt till nagelfix och efter det hann jag med ett möte. Nu är jag och byter om lite snabbt på hotellet och ska snart iväg på lunch/brunch med mina ladies jag ska på ELLE-galan med. Så mysigt! Vi ska ha en heldag, vi börjar med brunch och sedan blir det smink/hår på hotellet innan galan ikväll. Vet ni vad jag ska göra ikväll? Jag ska köra live-stream från röda mattan tillsammans med Youtube och ELLE, så jag kommer intervjua gästerna och rapportera från kvällen. Hur kul!? Lite nervöst däremot eftersom jag aldrig gjort något liknande, men jag tänker att det är live så det som händer det händer. ;-) Om ni vill kolla ikväll så har jag lagt in länken ovan, jag kommer köra igång vid 18.30 och i cirka en timme. Vill ni ställa frågor som ni vill att jag frågar gästerna får ni gärna göra det i chatten under kvällen. Hoppas ni vill kika! Ovan är några bilder från tidigare år, jag är så peppad för det här årets gala! Hörs sen, PUSS <3

//Good “morning” babes! A bit late, but I’ve been doing things since 7 am haha! Hotel breakfast, straight to nail fix and after that I had a meeting. Now I’m back at the hotel to change quickly and then I’m off for lunch/brunch with my ladies I’m going to the ELLE-gala with. So cozy! We’re gonna have a full day, starting with brunch and then make/hair at the hotel before the gala tonight. Do you know what I’m doing tonight? I’m gonna have a live stream from the red carpet together with Youtube and ELLE, so I’m gonna interview the guests and report from the night. How fun!? I’m a bit nervous though since I haven’t done anything like it before, but I thought it’s gonna be live so whatever happens happens. ;-) If you want to watch it tonight I added the link above, I’m gonna start at 18.30 and go on for an hour (in swedish though!!). If you want to ask questions you want me to ask the guests do it in the chat during the night. Hope you want to watch it! Above are some pics from previous years, I am so excited for this year’s gala! Talk later, HUGS <3

12 reaktioner på “ELLE GALA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.