ONLINE FAVS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!   – contains adlinks

Hej babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, startade dagen med en promenad och sen skulle jag blogga men började packa istället haha! Nu är jag typ klar, jag ska vara borta i två veckor så försökte tänka och packa smart. Har faktiskt blivit riktigt dålig på att packa, jag brukade vara proffs så jag vet inte vad som hände… Anyways, kollade kläder för ett tag sedan och sparade ner några favoriter så jag tänkte att jag skulle visa dom. :-) Jag fick massa frågor om jackan jag hade på mig i vloggen och det är nummer 7 här, och jag älskar den! Mina favoritjeans ever har kommit in i flera färger (nummer 8), så dom ska jag beställa tänkte jag. :-) Satte ihop två looks för så brukar jag göra när jag shoppar online, jag försöker liksom se hur jag kommer använda plaggen. Tips! :-) Nummer 3, 4, 7 och 9 har jag redan så dom kommer ni få se på snarast! Hoppas ni hittar något ni gillar, massa kärlek <3

//Hey babes! How are you? :-) I feel great, started the day with a walk and then I was planning to blog but started packing instead haha! Now I’m almost done, I will be away for two weeks so I was trying to think and pack smart. I’ve actually gotten really bad at packing, I used to be such a pro so I don’t know what happened… Anyways, I was looking through webshops a few days ago and saved some favorites so I thought I would show them. :-) I got lots of questions about the jacket I wore in the vlog and it’s number 7 here, and I love it! My favorite jeans ever are now available in more colors (number 8), so I’m planning to order those. :-) I created two looks because that’s how I usually do when I shop online, I want to see how I will use the pieces. Great tip! :-) I already have number 3, 4, 7 and 9 so you’ll see them on soon! Hope you’ll find something you like, lots of love <3

3 reaktioner på “ONLINE FAVS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.