SRI LANKA MOMENTS

Moments from a new favorite place <3

God morgon från Stockholm! :-) Vaknade tiidigt pga jetlag imorse och åt en snabb hotellfrukost här på Nobis innan jag gick hem till min syster för kaffe-dejt. Mamma kom dit också så vi drack en kaffe innan mamma skulle iväg till Sälen! :-) Nu ska jag iväg på ett möte innan alla här går på påsk-ledighet, så roligt men jag hade inte ens tänkt på att det var påsk… Haha! Som tur är så skiner solen här i Stockholm idag, så skönt att komma hit och mötas av det. Vi hade ju så fina dagar under hela resan så jag är inställd på sommar nu. ;-) Ovan är några snapshots från resan, jag har så mycket bilder att gå igenom så här kommer några av dom. Solnedgångarna där har varit bland det vackraste jag sett, varje kväll blev himlen en ny färg och det var bara en så magisk tidpunkt på dagen. Alla var lugna, folk surfade, hängde på stranden och njöt av livet. Så himla härligt. Nu ska jag på lunchmöte, hörs senare. PUSS <3

//Good morning from Stockholm! :-) I woke up eaarly because of jetlag this morning and had a quick hotel breakfast at Nobis before I walked to my sister for a coffee date. Mom came there too so we had a coffee before my mom drove off to Sälen! :-) Now I’m heading for a meeting before everyone here is off for easter holidays, so fun that I didn’t even think about that it was easter… Haha! Luckily the sun is shining here in Stockholm today, so it was nice to arrive to this. We’ve had such beautiful days during our trip so my head is just thinking summer now. ;-) Above are some snapshots from the trip, I have so many pictures to go through so here are some of them. The sunsets has been some of the most beautiful ones I’ve seen, every night the sky turned in to a new color and it was just such a magical time of the day. Everyone was calm, people surfed, hung out at the beach and just enjoyed life. So beautiful. Now I’m off for a lunch meeting, talk later. HUGS <3

14 reaktioner på “SRI LANKA MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.