Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:35 | March 30, 2018

SHADY LANE PT.2

Another food place in Sri Lanka – Shady Lane. <3

Hej babes! Nu när jag är tillbaka med bra internet igen så tänkte jag att jag skulle visa er ett annat matställe – Shady Lane som jag skrev om innan. Jag fick ju inte upp några bilder förut så här kommer resten. ;-) Det var så gott och mysigt, ett undangömt litet ställe med smoothie-bowls och avokadomackor. Det fanns inte så mycket annat på menyn vilket var skönt! Vi åt gott, skålade i kokosnötter och hängde en stund innan vi åkte vidare till en strand som var riktigt fin. Djungel runtom och vit strand med turkost vatten… Sri Lanka var verkligen så mycket bättre än jag trodde att det skulle vara, jag hade höga förväntningar då jag alltid velat åka dit men det var bättre än jag någonsin hade kunnat tro. Den här resan kvalar absolut in på en av de bästa resorna jag varit på – sällskapet, känslan och stället. <3 Idag har jag hängt hos min syster med henne och Livia. Vi lagade middag (blev ingen speciell påskmiddag, haha) och nu ska Livia sova. Vi har sprungit runt här i lägenheten som galningar och lekt, så nu är jag helt svettig haha! Ikväll blir det film och choklad, myskväll med sis. Hörs imorgon, ha en fin kväll! PUSS!

//Hey babes! Now when I’m back with good internet again I thought I would show you another food place – Shady Lane that I wrote about before. I couldn’t upload any pictures last time so here’s the rest of them. ;-) It was so good and cozy, a hidden place with smoothie bowls and avocado toasts. They didn’t have much else on the menu which was nice! We had good food, cheered with coconuts and hung out for a while before we continued to a beach that was incredible. A jungle around a white beach and turquoise water… Sri Lanka was so much better than I ever could imagine, I had high expectations since I always wanted to go there but it was better than I ever could’ve thought. This trip is for sure one of the best ones I’ve had – the company, vibe and place. <3 I’ve spent the day with my sister and Livia today. We made dinner (not easter food, haha) and now Livia is going to bed. We’ve been running around the apartment like crazy people and played, so now I’m all sweaty haha! Tonight we’re gonna watch a movie and eat chocolate, cozy night with my sis. Talk tomorrow, have a great night! HUGS!


13 kommentarer13 kommentarer om “SHADY LANE PT.2”

  När kommer Jon tillbaka och vart ska ni till näst åka? Puss!!

  Reply

  Vartifrån är den roströda bikinin på Instagram?

  Reply

  Heeej Janni! Kollade igenom Jons vloggar från Sri Lanka och man kan verkligen se att du mår bra och din personlighet kom fram så fint <3 så bubblig och härlig med en liten aura av positiv energi! Löve it!

  Reply

  Kan inte du göra en lista på dina 5 bästa resor? Dvs bästa destinationer. Och kanske även bjussa på om det är något eller några ställen du inte skulle åka tillbaka till. Tack för en fin blogg, instagram och vlog.

  Reply

  Hej! Jag är själv i sri lanka nu, du kommer möjligtvis inte ihåg vad stranden ni var på hette? Kraaaam <3

  Reply

  Åh tyvärr, minns typ inte ett enda namn på stränderna! :-( Xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här