Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:06 | April 19, 2018

THE BUTCHER’S DAUGHTER VENICE

One last LA-breakfast in Venice before leaving. This acai bowl in my heart! <3

Hej hjärtan! Den här gången från Marbella, SÅ skönt att vara tillbaka. <3 Nu har jag bockat av tre länder på två dagar, inte mitt favoritsätt att leva men nu ska jag vara här ett tag. Jag ska vila upp mig, bli frisk och leva på grönsaker och vitaminer typ. Vi åt en sista frukost i LA och bestämde oss för The Butcher’s Daugther i Venice – hett tips om ni är i LA. Jag tog deras acai-bowl (såklart, haha) och Klara tog en avokado-toast. Jag beställde in en gingershot också, jag gjorde en boomerang med den till instagram men tog bara lite. Ställde ner den på bordet, sparaden ner boomerangen, la bort mobilen och skulle ta resten av shoten men det slutade med att jag hade ut hela över bordet… Suck på den haha! Don’t drink and instagram guys. ;-) Nu ska jag kramas med Jon som också är här, det var så härligt att mötas av hans famn när jag kom fram. Min mamma och mormor kommer snart förbi, vi ska kolla huset innan dom åker mot flygplatsen. Så glad över att jag hinner träffa dom en snabbis också. Hörs sen, PUSS <3

//Hey loves! This time from Marbella. SO nice to be back. <3 Now I’ve been in three countries in two days, not my favorite way to live but I will be here for a while now. I will rest, get healthy and only eat veggies and vitamins haha! We had a last breakfast in LA and decided for The Butcher’s Daughter in Venice – great tip if you’re in LA. I ordered their acai-bowl (of course, haha) and Klara went for the avocado toast. I also ordered a ginger shot, I made a boomerang with it for Instagram but I just had a bit of it. I put it on the table, saved the boomerang, put away the phone and was supposed to have the last of the shot but it ended up with me spilling it all over the table… Sucked, haha! Don’t drink and instagram guys. ;-) Now I’m gonna cuddle with Jon who’s here too, it was so nice to be welcomed with his arms when I arrived. My mom and grandma will come by soon, we’re gonna look at our house before they’re heading to the airport. I’m so happy that I get to see them quickly too. Talk later, HUGS <3


9 kommentarer9 kommentarer om “THE BUTCHER’S DAUGHTER VENICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha åh, aja tur du fick en bild till insta iallafall ;)
  Krya på dig!! <3
  http://Www.caloveline.com

  Reply
 • Hej Janni!

  Jag fick en förfrågan om att göra ett samarbete med ett företag som heter Floralkini (webbsida här: https://www.floralkini.com). När jag kikade vidare på sidan så ser jag att de använt din bild på framsidan, samt ytterligare en på deras facebooksida. “Åh najs tänker jag, Janni samarbetar med dem så då måste det vara ett seriöst/pålitligt företag!” Efter ytterligare lite undersökningar (haha som värsta fbi-agenten här) inser jag dock att den bikini och baddräkt du bär på bilderna inte ens kommer från dem. I iallafall, vad jag vill komma fram till med denna kommentar och undrar över är 1. Samarbetar du med dem? och 2. Är det ett pålitligt företag?

  Hoppas du får en awesome helg!
  Kram!

  Reply
 • Hej fina! Tack för att du sa till, jag har aldrig jobbat med dom eller gett dom tillåtelse att använda mina bilder… Så nej – jag hade inte jobbat med dom! Jag har kontaktat dom nu ang bilderna dom snott, så tack för det! <3 Kram!

  Reply
 • Looks delicious :) I love eating veggies too!
  Have a lovely time with your family :)
  Hope all the house renovations goes amazing!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Omg, this is soooo amazing! I would eat there every day. <3 Especially the acai bowl looks delicious, yammiiiiiii. :)
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Yum, yum, yum! All this food looks heavenly and amazing :) I must admit though, your choice looks better ;) I wish I could go out to breakfast with you!!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • The food looks so yummy! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • This looks SO delicious. My favourite kind of food! xxx

  Reply