ONE DAY IN LOS ANGELES!

A vlog from our first day in LA <3

 Äntligen dags för en ny vlogg – den här gången från LA. :-) Jag planerade att posta den här förra söndagen, men Coachella var tuffare för sömnen än jag trodde… Haha! Här är den iallafall, det var vår första heldag i LA. Vi hikeade Runyon Canyon, svängde förbi Revolve’s pop up store, strosade på stan, brunch och lite annat kul. Hoppas ni gillar den! :-) Vi har precit kommit in efter grillmiddag utomhus, vi hade lite vänner här också så det var härligt! Nu ska vi kolla film och sen sova, nu borde jag snart vara tillräckligt utvilad haha! PUSS <3

//Finally time for a new vlog – this time from LA. :-) I planned to post this last sunday, but Coachella was a bit tougher on my sleep than I thought… Haha! Here it is anyhow, it was our first full day in LA. We hiked Runyon Canyon, passed by Revolve’s pop up store, walked around town, brunch and some other fun things. Hope you like it! :-) We just got back after a barbecue outside, we had some friends over too so that was great! Now we’re gonna watch a movie and then sleep, I should be rested enough soon haha! HUGS <3

5 reaktioner på “ONE DAY IN LOS ANGELES!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.