NIGHT HIKE

Hike at our favorite spot with Maxi <3 Such a great way to end the day!  I’m wearing Céline glasses, Gymshark set and Reebok shoes.

Åh vad härligt att komma ut på en promenad! Ni vet ju hur mycket jag älskar mina promenader (och min träning!), men nu är det så länge sedan jag var på både promenad och tränade. Jag har inte vågat eftersom jag varit sjuk, och jag börjar tro att det är bältrosen som hänger kvar och spökar. Förkyld, trött och hängig. Jag glömde ju liksom bort där ett tag att jag hade bältros, haha! Idag bestämde jag mig iallafall för att komma ut på en skön promenad, så vi åkte till vårt favvoställe i bergen och tog med oss hunden. Maxi älskar att gå promenader, nästan lika mycket som jag gör… ;-) Vi har precis ätit middag utomhus och har nu satt oss i soffan, jag gissar att vi kommer sitta kvar här resten av kvällen. Vi går och lägger oss tidigt här hemma, haha! Hörs imorgon babes, ha en fin kväll. Puss och kram <3

//Oh it was so nice to get out on a walk! You guys know how much I love my walks (and training!), but it’s been so long since I’ve been out for a walk or worked out. I didn’t want to since I was sick, and I’m starting to think it’s the shingles that is still in my body. A cold, tired and no energy. I kinda forgot for a while that I had shingles, haha! I decided to go out for a nice walk today anyhow, so we went to our favorite spot in the mountains and brought the dog. Maxi loves to walk, he almost likes it as much as I do… ;-) We just had dinner outside and now we’re sitting on the couch, I’m guessing we’ll stay here for the rest of the night. We’re going to bed early over here, haha! Talk tomorrow babes, have a great night. Kisses and hugs <3

20 reaktioner på “NIGHT HIKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.