Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:25 | April 24, 2018

NIGHT HIKE

Hike at our favorite spot with Maxi <3 Such a great way to end the day!  I’m wearing Céline glasses, Gymshark set and Reebok shoes.

Åh vad härligt att komma ut på en promenad! Ni vet ju hur mycket jag älskar mina promenader (och min träning!), men nu är det så länge sedan jag var på både promenad och tränade. Jag har inte vågat eftersom jag varit sjuk, och jag börjar tro att det är bältrosen som hänger kvar och spökar. Förkyld, trött och hängig. Jag glömde ju liksom bort där ett tag att jag hade bältros, haha! Idag bestämde jag mig iallafall för att komma ut på en skön promenad, så vi åkte till vårt favvoställe i bergen och tog med oss hunden. Maxi älskar att gå promenader, nästan lika mycket som jag gör… ;-) Vi har precis ätit middag utomhus och har nu satt oss i soffan, jag gissar att vi kommer sitta kvar här resten av kvällen. Vi går och lägger oss tidigt här hemma, haha! Hörs imorgon babes, ha en fin kväll. Puss och kram <3

//Oh it was so nice to get out on a walk! You guys know how much I love my walks (and training!), but it’s been so long since I’ve been out for a walk or worked out. I didn’t want to since I was sick, and I’m starting to think it’s the shingles that is still in my body. A cold, tired and no energy. I kinda forgot for a while that I had shingles, haha! I decided to go out for a nice walk today anyhow, so we went to our favorite spot in the mountains and brought the dog. Maxi loves to walk, he almost likes it as much as I do… ;-) We just had dinner outside and now we’re sitting on the couch, I’m guessing we’ll stay here for the rest of the night. We’re going to bed early over here, haha! Talk tomorrow babes, have a great night. Kisses and hugs <3


20 kommentarer20 kommentarer om “NIGHT HIKE”

  Hva heter hiken? Ser veldig fint ut!

  Reply

  Den heter inget, och jag vet inte hur jag ska förklara vart den ligger haha! Vi parkerar bilen mitt i ingenstans och går så har inget bra sätt… Kram!

  Reply

  Looks like an absolutely amazing hike. Walking is my preferred exercise, and I love to walk down to Bondi Beach where I live every day.

  Reply

  I’m sorry the sickness is lingering but I’m glad you’re still enjoying yourself! This looks like such a nice place for a hike!

  xx

  Mariamma

  Reply

  I know how you must feel! It’s hard getting into working out again after you’ve taken a break – especially when you’ve been sick. It looks like a beautiful spot, you must’ve had a lovely walk :)

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Hej, jag och min kille är i Marbella och är så sugna att vika där efter dina fina bilder:-) Vad heter/ligger stället? Kram

  Reply

  Alltså I wish att mina morgonpromenader såg ut sådär haha. Nu får jag nöja mig med ett grått Göteborg, hoppas det vänder snart!!

  Reply

  Hei!
  Jeg lurte på om du enda var vegetarianer, eller om du spiser mitt kjøtt?
  Klem

  Reply

  Wow, absolutely in love with these pics Janni! Great job. :)
  Hope you get better as soon as possible!
  Love, Sandra

  Reply

  Haha så lustigt, jag läste på din blogg att du fått bältros, googlade då vad det var för jag hade ingen aning, och sen två veckor senare fick jag också bältros!? Väldigt märkligt sammanträffande. Lyckligtvis kom jag relativt lindrigt undan med bara ett par dagar med strålade smärta i hela benet. Nu har utslaget äntligen läkt, men känner också att det “sitter kvar” med frossa och illamående som kommer och går. Är också ung (22år) så mitt immunförsvar måste också haft en rejäl dipp. Hoppas du mår bättre snart också!

  Reply

  I was wandering where is this hiking place? I’m going to Marbella soon and would love to know the good places for taking a walk!:)

  Reply

  Not sure how to explain it, I will try to see where we park next time! Xx

  Reply

  Hej!

  Så fint! Vi ska dit i augusti igen och har velat hitta fina ställen att gå på. Hur hittar vi dit? Och hur lång är den rundan?

  Tack :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här