MY KIND OF MORNING

Home sweet home <3 My favorite place to start my day!

God morgon hjärtan! Såhär startade jag dagen, så skönt. Vet ni vad som hänt nu? Jag har känt att jag börjat bli sjuk igen, jag ORKAR inte haha! Jag smsade min kompis igår som har en av våra favoritrestauranger här i Monaco (Sphere café) och sa att jag behövde ginger shots, dom har massa färska juicer men inte ginger shots. Vet ni vad dom gjorde då? Dom gjorde ingefära/citron juice (stark!) som dom hällde i två vattenflaskor som jag kunde ta med mig hem. Hur gulligt!? Sånt uppskattar jag. :-) Jag startade dagen med en stor shot och efter det gick jag promenad på mitt absoluta favoritställe. Minns ni förut att jag sa att dom hade stängt av “min” väg vid vattnet? Den är nu öppen och man kan gå hela vägen. :-) Jag gick en lugn promenad och njöt. När jag kom hem igen insåg jag att det kanske är pollen jag är allergisk mot, och jag kanske inte är sjuk. Varje gång jag går ut rinner det i näsan, jag blir täppt och halsen känns tjock (fast det gör inte ont när jag sväljer). Det håller ju i sig när jag är inomhus också, men vad tror ni? Sjuk eller allergisk? Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag möta upp Allegra och äta lunch. Mysigt! PUSS <3

//Good morning loves! This is how I started my day, so nice. Do you know what happened? I’ve been feeling that I’m getting sick again, I CAN’T take it anymore haha! I texted my friend yesterday who has one of our favorite restaurants here in Monaco (Sphere café) and told him I needed ginger shots, they have lots of fresh juices but not ginger shots. Do you know what they did? They made ginger/lemon juice (strong!) and poured it in water bottles for me to bring home. How cute!? I really appreciate things like that. :-) I started the day with a big shot and after that I went for a walk at my absolute favorite place. Do you remember before that I said that they closed “my” walk by the water? It’s open again now and you can walk the entire way. :-) I went for a calm walk and enjoyed. When I came back home I realized it might be pollen I’m allergic to, and maybe I’m not sick. Every time I go outside my nose gets blocked and my throat feels thick (but it doesn’t hurt when I swallow). I still feel it when I’m inside though, but what do you think? Sick or allergic? Now I’m gonna have a shower and then meet up with Allegra for lunch. Cozy! HUGS <3

20 reaktioner på “MY KIND OF MORNING”

 • Åsa says:

  Jag brukar känna ganska tydligt om det är pollen eller om jag är sjuk. Om det är pollen så rinner näsan nåt överjävligt men jag mår ”bra” i övrigt. Om jag är sjuk så känner man mer inombords att man är hänging och allmänt off. Ta en allergitablett (prova olika tex i Sverige så är Clarityn och Kerstin olika sorters allergitabletter). Har hört att det är många just den här sommaren som inte haft problem med pollenallergi innan som reagerat nu. Om det är pollenallergi så har jag ett tips till nästa sommar och det är att börja äta allergitabletter redan i mars/april. ?

 • Brigitte Rhodes. Psychic says:

  I think you are allergic. You can buy pollen allergic tablets in the pharmacy. Also i can recommend you to sleep longer when coming home so you energy is rested.
  I hope you get better to be fit for the wedding, also ask your deity to help you ,to show you what you have. Hope this helps wish you to get fit.

 • Glenn Little says:

  ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  Those views along your walk are beautiful. I’ve been to Monaco 2 times for the boat show, loved it there. Thanks to you, Jon and Benni I’m walking the boardwalk every morning now with my music and coffee. ? A 3 mile roundtrip to start my day now, feel great after.
  Hope you have a great day, pass along my hello’s to Jon and Benni
  Til next time
  Ciao Ciao ??❤

  P.S. BEAUTIFUL as always ☺

 • Hi Janni! I would definitely say it sounds like an allergy. At this time of year I always get a blocked nose that makes me feel tired. Sometimes it’s even worse inside for me! The thing that has helped my allergies the most is having the local honey from my area as it is said to make your allergies better overtime as your body gets used to the pollen… Hope that helps!

  The Leach Life | theleachlife.com

 • Klara says:

  Haha du skulle äta lunch med en som heter Allegra. Det heter min pollenmedicin och den är jättebra! ??

 • Liena Snow says:

  Your morning walk is amazing the views are so beautiful :)
  It could be an allergy in England we call it Hay Fever. I get it usually springtime the most when everything around starts to bloom.
  There are quite a lot of over the counter medication available for Hay Fever and allergies.
  Hope you feel better soon :) Sending you all the well wishes and good thoughts :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Evie says:

  Pollensäsongen är överjävlig i år! Är iofs i Sverige, men trodde också att jag var sjuk först. Det som hjälpt mig är två desloratadin (som inte gör dig dåsig) dagligen samt allergidroppar för ögonen. Bara en tablett hjälpte inte alls, utan jag tar morgon och kväll. Värt ett försök, hoppas du mår bättre snart :-)

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Netti Starby says:

  Vilka härliga bilder! :-D

 • Siri says:

  Så vackert!

 • anna julia says:

  Haha, allergi og Allegra. Uansett, jeg tror du er allergisk – høres ut som meg. Ta test hos legen, så finner du fort ut av det :) Viktig å finne ut hva du er allergisk mot, stor klem <3 Kos deg og nyt helgen!

 • Amanda says:

  Allergi absolutt! Har samme ting her i Norge. Prøv ut allergivaksine om du føler deg skikkelig dårlig og vil bli kvitt ferd mange mener at det skal fungere super bra
  Har tenkt å begynne på det samme selv :D

  Klem <3

 • This is definitely my kind of morning too! How sweet that the gave you bottles of the lemon ginger juice. I too really appreciate things like that. It shows that someone really went out of their way to do something for you and that they care. I am sooooo jealous of that walk/view! If I could do that every morning you would never find me at home! Such a bummer to be feeling icky again. I too am slowly recovering from a cold. It’s important to relax, get sleep, eat well, and not be stressed!

  http://www.beingisabella.com

 • Pia says:

  Hey Janni, if you really have an allergy you can try Citirizin. You do not need an prescription from a doctor.
  And it really helps but it also has some side effects ( you will feel very tired).
  DoTerra breathe is an essential oil blend which you can put on your face/skin. This is a very natural product and it helps to open up your respiratory system to breath better.
  Hope you feel better soon.
  Pia

 • Stunning pics Janni! I love this so much.
  Love, Sandra – http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

Leave a Reply

Your email address will not be published.