ANDERMATT – LAKE COMO

Road trip with lots of sports cars from Andermatt to Lake Como with a lunch stop!

God morgon babes! Den här gången från frukostbordet bredvid Lake Como… Wow, det ordet beskriver det här stället! :-) Igår körde vi som sagt från Andermatt till Lake Como, det är en road trip vi gör med ett gäng så vi är runt 35 bilar. Så härligt! Starten gick kl 10 på morgonen och då körde vi massa småvägar till St Moritz där vi åt lunch på ett supermysigt ställe. Efter det fortsatte vi resan och vi hade seriöst ingen bensin, jag var på helspänn i 15 minuter innan vi hittade en bensinmack. Jag har aldrig blivit så glad för en bensinmack, haha! Vi fortsatte på småvägarna och kom fram till båten som skulle ta oss till vårt hotell vid Lake Como. Båtresan var så härlig, vi åkte i ca 40 minuter och det var SÅ fint. Jag sa nog wow 100 gånger. ;-) När vi kom fram var det middag med hela gänget och efter det gick vi och la oss. Nu har vi precis ätit frukost och ska snart hoppa in i bilarna igen. Vi ska till en vingård där vi ska sova inatt! PUSS <3

//Good morning babes! This time from the breakfast table next to Lake Como… Wow, that word describes this place! :-) Yesterday we drove from Andermatt to Lake Como as I mentioned, we’re doing a road trip with a group and we’re about 35 cars. So nice! The start was at 10 yesterday and then we drove all the small roads to St Moritz where we had lunch at a super cozy place. After that we continued our trip and we seriously had zero gas left, I was so stressed for 15 minutes until we found a gas station. I’ve never been as happy for a gas station, haha! We continued on the small roads and arrived to the boat that was taking us to our hotel by Lake Como. The boat ride was so nice, we were on it for about 40 minutes and it was SO beautiful. I think I said wow a hundred times. ;-) When we arrived we had dinner with the crew and after that we went to bed. We just had breakfast and will soon get back in the cars again. We’re driving to a vineyard where we’ll sleep tonight! HUGS <3

12 reaktioner på “ANDERMATT – LAKE COMO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.