Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:38 | June 6, 2018

HOUSE UPDATES

God morgon hjärtan! Här kommer en mega-update från huset, det händer så mycket där just nu… Haha! Jag kommer visa er lite före/efter-bilder, men förebilderna är när vi redan hade målat om så väggarna var orangea innan. ;-) Här är entrén, vi har lagt nytt golv och målat alla fönster svarta i hela huset!

//Good morning loves! Here’s a mega update from the house, so much is going on there right now… Haha! I’ll show you some before/after pictures, but the before pictures are after we already repainted so the walls were orange before. ;-) This is the entrance, we’ve put new floors and repainted all the windows black in the entire house!

Här är matplatsen där vi kommer ha matbord, hur stor skillnad gör golvet och svarta fönster!? Galet! Vi tog bort hörnskåpet, höjde taket och gjorde pelarna lite mer clean.

//This is the dining area where we’ll have our dining table, how big of a difference does the floor and black windows make!? Crazy! We removed the cabinet in the corner and made the pillars a bit more clean. 

Vi kommer ha ett runt matbord så vi gjorde det här i taket, älskar det!!

//We will have a round table so we made this in the roof, love it!!

Jag hittade ingen före-bild på köket men vet att jag har det på någon hårddisk, det ska bli så kul att se skillnaden… Vi har precis fått vårt kök och det håller på att installeras nu! Vi beställde ett kök från Ballingslöv, och det kommer bli perfekt! <3 Can’t wait tills det är klart!

//I couldn’t find a before picture of the kitchen but I know I have it on some hard drive, it will be so fun to see the difference… Our kitchen just arrived and they’re installing it now! We ordered a kitchen from Ballingslöv, and it will be perfect! <3 Can’t wait for it to be done!

Här är vardagsrummet, SER NI HUR STOR SKILLNAD golvet gör? Haha! Vi beställde golv från Bauhaus och vi kör på samma inne och ute. Jag tycker det är så snyggt när golvet fortsätter hela vägen. Vi gjorde den öppna spisen mer clean och byggde två bänkar på varje sida där vi ska ha ved och korgar under. Självklart kommer det kuddar under fönsterna så jag kan dricka morgonkaffet där. ;-)

//This is the living room, CAN YOU SEE HOW BIG OF A DIFFERENCE the floor does? Haha! We ordered the tiles from Bauhaus and we’re putting the same tiles inside and outside. I think it looks so nice when the floor continues all the way. We made the fire place more clean and built two benches on each side to put the fire wood and baskets under. Of course we’ll add some pillows under the windows so I can have my morning coffee there. ;-)

Golvet även här och så tog vi bort blomlådorna för att ha staket där istället. Eftersom poolen kommer vara nedanför så vill vi att man ska kunna kolla ner istället för att skärma av övervåning från poolområdet. :-)

//The floor tiles here too and we removed the flower “boxes” to have fences there instead. Since the pool will be right below this we want to be able to look down instead of separating the top floor from the pool area. :-)

Vårt sovrum då… Vi gick bananas här, hittade ingen förebild här heller men ska leta! Vi bygger möblerna och ska göra hela rummet i micro cement. Ska bli så kul att visa er när det är klart, vi har en klar bild över hur det ska se ut och det kommer bli SÅ mysigt!

//Our bedroom then… We went crazy here, I couldn’t find a before picture here either but I’ll look for it! We’re building the furnitures and will make the entire room in micro cement. Can’t wait to show you when it’s done, we have a picture in our heads how it will look and it will be SO cozy!

Här är utifrån, från trädgåden… Vi har lagt igen poolen och flyttat ut den för att få mer trädgård. Vi har ju ett stup framför huset som är våran tomt och den användes inte, så vi ville utnyttja allt. ;-) Här kommer vi lägga samma golv som inne, och nedan kan ni se poolens nya placering. :-)

//This is from the outside, from the garden… We filled the pool and moved it out to get a bigger garden. We have a “cliff” in front of the house which is still our garden and it wasn’t used, so we wanted to use it all. ;-) We’ll put the same tiles here as inside, and below you can see the new placement of the pool. :-)

Här är poolen, och vi kommer ha en infinity kant med en galen utsikt! Det blev så mycket bättre än jag någonsin kunde föreställa mig, jag är så peppad på att se när allt är klart. När vi lagt mosaiken, när golvet är lagt och vi fått in lite grönt. :-)

//This is the pool, we’ll have an infinity edge with a crazy view! It ended up so much better than I ever could imagine, I’m so excited to see the result when it’s all done. When we’ve put the mosaic, when the tiles are there and when we’ve added some green. :-)

Och sista bilden för den här updaten. Kommer ni ihåg när vi slog ut väggarna? Det var alltså två rum här (ena var ett kök) som vi gjorde till ett större där vi ska ha kontor. :-) Det kommer bli det perfekta stället för kontor! Jag är så galet imponerad av byggarna vi har, vilka krigare!! Robert är en svensk kille här som håller i hela projektet och han lever verkligen efter mottot ingenting är omöjligt. SÅ imponerad och tacksam! <3 Nu ska vi dra till gymmet och svettas, så skönt ska det bli. PUSS, hoppas ni gillar att se updates! <3

//And the last picture from this update. Do you remember when we banged out these walls? This was two rooms (one was a kitchen) that we made in to one bigger where we will have an office. :-) It will be the perfect office spot! I’m so incredible impressed by the builders we have, fighters!! Robert is a swedish guy here that manages the entire project and truly lives by the motto nothing is impossible. SO impressed and thankful! <3 Now we’re about to head to the gym and sweat, can’t wait. HUGS, hope you like to see updates! <3


37 kommentarer37 kommentarer om “HOUSE UPDATES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi beautiful Janni. Do you have a place where i can contact you? I want to ask you something but i don’t want it to be shown here in a public place.

  Reply
 • You can send her a private message through Instagram

  Reply
 • Oh yeah, i totally forgot about that haha, thanks.

  Reply
 • NA

  Reply
 • Behöver man bygglov i Spanien för t ex ny kulör på fasaden, markarbeten och anläggande av pool?
  Jag tänker att här i Sverige skulle det vara en jobbig process att få igenom bygglov för alla förändringar ni gör på nya huset. Inre förändringar brukar man dock bara behöva anmäla.
  Men fint verkar det bli.

  Reply
 • Amazing! <3 Just amazing… I don't have other words!

  Reply
 • It already looks so different! I love it and can’t wait to see the end result. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • This house is so amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Looks so incredible already! A dream home!
  Can’t wait to see when you will finish building works and your vision will come to life! So magical!
  Have a lovely day :) Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Wow, your new house is amazing!! Your doing a great work!!
  Steal4Style.com

  Reply
 • Så kul att få följa med på den här resan i ert liv 😍 ska bli kul att se reaultatet👍🏻

  Reply
 • Alltså, ert hus kommer bli så sjukt!!!!

  Reply
 • Wow, it looks great! <3 Love it. :)
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Waaw AMAZING 😱😻

  Reply
 • Yes, I really like these posts. Thank you for sharing these things with us. I’m super curious to the end result!!!
  By the way. I was just on a holiday to Porto, and I think you’d love it. Beautiful colourful walls with beautiful tiles everywhere. And a lot of height difference, so very nice views. Its a very photogenic city for sure.

  Reply
 • Åh vad fint det kommer att bli! :-D Kramis

  Reply
 • it is really taking shape

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply
 • Eeeh…. WOW!!!!!!!!!

  Reply
 • Gud vad fint det kommer bli! Så kul att få se före och efter bilder och följa med på hela renoveringen.

  Reply
 • It is beautiful, congratulations already! lots of love Isaura

  Reply
 • ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  Casa Castle is really looking good. I can’t wait to see it when it’s all done. I remember the first tour and Jon saying, ” We are just going to do a little painting for now” I said to myself, what he really means is a total renovation. Is the garden wall still brown or did you win and had it painted white?
  Great pics, thank you for sharing with us.
  Til next time
  Ciao Ciao 😍😘❤

  Reply
 • WOW!!!!!!!!!
  gmail sign up

  Reply
 • Så fint ni kommer få det. Kikade in på Jon’s (er) vlogg och tittade på house touren, det ser fantastiskt ut … bra hantverkare som ni hittat. :-)

  Reply
 • Wow! Crazy how small changes (mainly thinking about the floors and paint) can make a big difference. What you did up to now is truly amazing and I can’t wait to see the end result!!!
  Greetings from Switzerland :))

  Reply
 • I’ve loved Casa Camo so much!!! Can’t wait to see the finished design of the new house!!!  ❤️

  Reply
 • I guess It will be as great as Casa Camo!! Maybe even greater!! 🙈🔥

  Reply
 • You have really succeed in dismantling the soul of the house…

  Reply
 • 👀👌🏽👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

  Reply
 • Impressive!
  Can’t wait to see the final result and see how the bed will look like!

  Do you also made a room for Beni? Haha

  Congratulations, it is really well made and it enhances the initial “features” of the house.

  Reply
 • I love the before and after pics! The after is looking cleaner and modern, very very nice!

  Reply
 • swedish people love white/black haha! i kinda liked that red, rustic feel the house had. it almost felt like the house is located somewhere tropical like morocco or something.
  anyway, hope it works well for you guys. happy friday! x

  Reply
 • Wow it looks so good!!!! I’ve loved following the journey of the remodel through the vlogs and can’t wait to see the end result!! <3

  Reply
 • Jättefint! Och va fort det går. Vet hur lång tid allt sånt tar.. ni e grymma!!
  Älskar hus uppdatesen kramar ak.ousback

  Reply
 • Ohhh woow! Its already starting to look 100 times better! Thank you for bringing us all on to this journey! Great post and thanks for sharing Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.com/2018/06/june-feels.html

  Reply
 • Looks amazing already! :)

  http://www.annimarian.com

  Reply
 • Cooooooool

  Olyaa | http://olyaa.website/

  Reply
 • Wow that view with that palm tree. So dreamy everything! A true modern mediterranean house with a touch of classic spanish structure! Love the Island-white, the black old windows, the in-built furniture, the crazy infinity pool with that sick view! Wowowowow! Must say i was wondering why anyone would sell that amazing camohouse, but this tops everything. Great job guys!

  Reply