HOUSE UPDATES

God morgon hjärtan! Här kommer en mega-update från huset, det händer så mycket där just nu… Haha! Jag kommer visa er lite före/efter-bilder, men förebilderna är när vi redan hade målat om så väggarna var orangea innan. ;-) Här är entrén, vi har lagt nytt golv och målat alla fönster svarta i hela huset!

//Good morning loves! Here’s a mega update from the house, so much is going on there right now… Haha! I’ll show you some before/after pictures, but the before pictures are after we already repainted so the walls were orange before. ;-) This is the entrance, we’ve put new floors and repainted all the windows black in the entire house!

Här är matplatsen där vi kommer ha matbord, hur stor skillnad gör golvet och svarta fönster!? Galet! Vi tog bort hörnskåpet, höjde taket och gjorde pelarna lite mer clean.

//This is the dining area where we’ll have our dining table, how big of a difference does the floor and black windows make!? Crazy! We removed the cabinet in the corner and made the pillars a bit more clean. 

Vi kommer ha ett runt matbord så vi gjorde det här i taket, älskar det!!

//We will have a round table so we made this in the roof, love it!!

Jag hittade ingen före-bild på köket men vet att jag har det på någon hårddisk, det ska bli så kul att se skillnaden… Vi har precis fått vårt kök och det håller på att installeras nu! Vi beställde ett kök från Ballingslöv, och det kommer bli perfekt! <3 Can’t wait tills det är klart!

//I couldn’t find a before picture of the kitchen but I know I have it on some hard drive, it will be so fun to see the difference… Our kitchen just arrived and they’re installing it now! We ordered a kitchen from Ballingslöv, and it will be perfect! <3 Can’t wait for it to be done!

Här är vardagsrummet, SER NI HUR STOR SKILLNAD golvet gör? Haha! Vi beställde golv från Bauhaus och vi kör på samma inne och ute. Jag tycker det är så snyggt när golvet fortsätter hela vägen. Vi gjorde den öppna spisen mer clean och byggde två bänkar på varje sida där vi ska ha ved och korgar under. Självklart kommer det kuddar under fönsterna så jag kan dricka morgonkaffet där. ;-)

//This is the living room, CAN YOU SEE HOW BIG OF A DIFFERENCE the floor does? Haha! We ordered the tiles from Bauhaus and we’re putting the same tiles inside and outside. I think it looks so nice when the floor continues all the way. We made the fire place more clean and built two benches on each side to put the fire wood and baskets under. Of course we’ll add some pillows under the windows so I can have my morning coffee there. ;-)

Golvet även här och så tog vi bort blomlådorna för att ha staket där istället. Eftersom poolen kommer vara nedanför så vill vi att man ska kunna kolla ner istället för att skärma av övervåning från poolområdet. :-)

//The floor tiles here too and we removed the flower “boxes” to have fences there instead. Since the pool will be right below this we want to be able to look down instead of separating the top floor from the pool area. :-)

Vårt sovrum då… Vi gick bananas här, hittade ingen förebild här heller men ska leta! Vi bygger möblerna och ska göra hela rummet i micro cement. Ska bli så kul att visa er när det är klart, vi har en klar bild över hur det ska se ut och det kommer bli SÅ mysigt!

//Our bedroom then… We went crazy here, I couldn’t find a before picture here either but I’ll look for it! We’re building the furnitures and will make the entire room in micro cement. Can’t wait to show you when it’s done, we have a picture in our heads how it will look and it will be SO cozy!

Här är utifrån, från trädgåden… Vi har lagt igen poolen och flyttat ut den för att få mer trädgård. Vi har ju ett stup framför huset som är våran tomt och den användes inte, så vi ville utnyttja allt. ;-) Här kommer vi lägga samma golv som inne, och nedan kan ni se poolens nya placering. :-)

//This is from the outside, from the garden… We filled the pool and moved it out to get a bigger garden. We have a “cliff” in front of the house which is still our garden and it wasn’t used, so we wanted to use it all. ;-) We’ll put the same tiles here as inside, and below you can see the new placement of the pool. :-)

Här är poolen, och vi kommer ha en infinity kant med en galen utsikt! Det blev så mycket bättre än jag någonsin kunde föreställa mig, jag är så peppad på att se när allt är klart. När vi lagt mosaiken, när golvet är lagt och vi fått in lite grönt. :-)

//This is the pool, we’ll have an infinity edge with a crazy view! It ended up so much better than I ever could imagine, I’m so excited to see the result when it’s all done. When we’ve put the mosaic, when the tiles are there and when we’ve added some green. :-)

Och sista bilden för den här updaten. Kommer ni ihåg när vi slog ut väggarna? Det var alltså två rum här (ena var ett kök) som vi gjorde till ett större där vi ska ha kontor. :-) Det kommer bli det perfekta stället för kontor! Jag är så galet imponerad av byggarna vi har, vilka krigare!! Robert är en svensk kille här som håller i hela projektet och han lever verkligen efter mottot ingenting är omöjligt. SÅ imponerad och tacksam! <3 Nu ska vi dra till gymmet och svettas, så skönt ska det bli. PUSS, hoppas ni gillar att se updates! <3

//And the last picture from this update. Do you remember when we banged out these walls? This was two rooms (one was a kitchen) that we made in to one bigger where we will have an office. :-) It will be the perfect office spot! I’m so incredible impressed by the builders we have, fighters!! Robert is a swedish guy here that manages the entire project and truly lives by the motto nothing is impossible. SO impressed and thankful! <3 Now we’re about to head to the gym and sweat, can’t wait. HUGS, hope you like to see updates! <3

37 reaktioner på “HOUSE UPDATES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.