TOUCHDOWN FORMENTERA

And we finally made it to Formentera – heaven on earth! <3

Hej babes! Sorry för sent inlägg här men vi la loss imorse tidigt och efter det har vi varit på båten utan mottagning… Jag sov nästan hela resan som vanligt, haha! Solade i två timmar framme på båten så jag har fått en del färg känner jag nu. Blev skuggan resten av dagen! ;-) Direkt när vi kom fram sprang vi till stranden och slängde oss i vattnet. Drömmen efter en dag på båten! Det här vattnet är oslagbart, det är perfekt temperatur och så klart. Jon och jag var glada över att vara tillbaka, haha! Vi har lagt till i favorithamnen, det var svårt att få plats men tillslut fick vi en. Vi låg på samma plats för två år sedan och det är den “lugna” hamnen vilket passar oss perfekt. :-) Efter bad så blev det middag här i hamnen och nu kom vi precis tillbaka till båten. Nu – spela kort och sen sova. Can’t wait tills jag vaknar och får gå på morgonpromenad här! Puss, hörs imorgon <3

//Hey babes! Sorry for the late post here but we took off with the boat early this morning and after that we’ve been on the boat with no reception… I slept almost the entire way as per usual, haha! I tanned for two hours on the front of the boat so I feel that I’ve gotten lots of color now. I was in the shade for the rest of the day! ;-) Right when we arrived we ran straight to the beach and threw ourselves in the water. The dream after a day on the boat! The water here is unbeatable, the perfect temperature and so clear. Jon and I were happy to be back, haha! We’re now in our favorite port, it was hard to get a spot but we finally got one. We were in the same spot two years ago and it’s the “calm” port which is perfect for us. :-) After some swimming we had dinner here in the port and we just got back to the boat. Now – play some cards and then go to bed. Can’t wait for my morning walk here tomorrow! Hugs, talk tomorrow <3

15 reaktioner på “TOUCHDOWN FORMENTERA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.