Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:09 | July 22, 2018

BEFORE/AFTER – HOUSE UPDATE

House from the outside.

Hej babes! Den här morgonen startar vi med en MEGA före/efter-post… Vi börjar med hur huset ser ut från utsidan. Tänk vad lite färg kan göra…

//Hey babes! This morning we’re starting with a MEGA before/after post… We’re starting with how the house looks from the outside. Think what a bit of paint can do…

Entrence.

Här var vi entrén, där vi inte gjort massor. Vi har målat om huset, fönster, garagedörrar och nya golvplattor runt huset (vi ska göra om infarten men det får bli ett senare projekt). Vi tog även bort fontänen på huset och gjorde ett fönster där, på så sätt får vi in mer ljus i köket. :-)

//Here’s the entrance, where we haven’t done that much. We’ve painted the house, windows, garage doors and new floor tiles around the house (we’re gonna redo the driveway but that’s a later project). We took away the fountain on the house and made a window there, then we got more light in to the kitchen. :-)

Living room.

Här har vi gjort massor… Det här är precis där man kommer in i huset, så man möts av det stora fönsterpartiet vi gjorde om. En stor glasdörr istället för en tvådelad dörr/fönster, det öppnade upp så mycket och man får en helt annan utsikt nu när man kommer in än innan. Vi målade upp allt vitt och det jag tror har gjort störst skillnad i huset är golvet. Vi har samma inne som ute, och vi älskar valet vi gjorde. Plattorna i hela huset är från Bauhaus (ni hittar plattorna HÄR!), och färgen är inte för varm och inte för kall. Vi hade så svårt att välja men blev SÅ nöjda när vi såg hela huset klart! <3 Golvet blev perfekt!

//Here we’ve done a lot… This is right where you enter the house, so the first thing you see is the big window we made. A huge glass door instead of a window and door, it opened it up so much and you get a much better view when you enter now. We painted it all white and I think what made the biggest difference in the house is the floor tiles. We have the same inside and outside, and we love the choice we made. The tiles are from Bauhaus (you can find the tiles HERE!), and the color is not too warm or too cold. We had such a hard time deciding but we got SO happy when we saw the house finished! <3 The tiles ended up perfect!

Dining area.

Här hände det en del också, mest med färgen och pelare som vi tog bort. Jag gillar pelare och ville spara några, men vi hade lite för många och kanterna runtom gjorde att det kändes stökigt. Vi skalade av det och höjde även taket med en cirkel eftersom vi skulle ha ett runt matbord. :-) Här ska vi få upp lite tavlor och en matta under bordet bland annat, men vi väntar på möblerna. :-)

//A lot happened here too, mostly the color and also the pillars we took away. I like pillars and wanted to save some of them, but we had a few too many and the edges around them made it look messy. We made the edges straight and also made the ceiling higher with a circle since we were gonna have a round dinner table. :-) Here we’re gonna get some paintings on the walls and also a rug under the table and things, but we’re still waiting for those. :-)

Kitchen.

En av våra favoritplatser i huset – köket! <3 Vi bestämde oss för att öppna upp väggen som stängde in köket, och totalrenoverade allt. Vi gjorde större och fler fönster, och jag är kär i vårt kök. Det förtjänar ett eget inlägg så det kommer! :-)

//One of our favorite places in the house – the kitchen! <3 We decided to open up the wall that closed in the kitchen, and then made a completely new kitchen. We made bigger and more windows, and I’m just in love with it. The kitchen deserves it’s own post so that will be up soon! :-)

Guest bathroom.

Det här är det enda badrummet vi gjorde om för nu, gästbadrummet på entréplanen. Vi har ju använt oss en hel del av microcement (öppna spisar, matbord osv) så vi gjorde hela badrummet i det. Tog bort den lilla väggen och bytte ut allt bara. Gillar det massor! <3

//This is the only bathroom we renovated for now, the guest bathroom on the entrance level. We’ve used a lot of micro cement (fire places, dinner table etc) so we made the entire bathroom in that. Took away the small wall and just changed it all. I like it a lot! <3

Master bedroom.

Vårt sovrum, som jag älskar så mycket! <3 Det här rummet förtjänar också ett eget inlägg.. Vi gjorde golv, öppna spisen och en sänggavel i microcement. Vi målade även taket i en mörkare ton för att få det extra mysigt. Innan hade vi en walk in closet i rummet så det var mycket mindre, vi bestämde oss för att ta bort den väggen och få ett större sovrum. Det blev SÅ bra! Utsikten har ändrats lite också… Haha!

//Our bedroom, that I love so much! <3 This room deserves it’s own post too… We made floors, fire place and everything around the bed in micro cement. We painted the roof in a darker tone to get it extra cozy. Before we had a walk in closet in the room too so it was a lot smaller, we decided to remove that wall to get a bigger room. It turned out SO good! The view changed a bit too… Haha!

Staircase.

Här ändrades det en del också… Såklart golvet och så valde vi att göra om trappräcket helt. Det gjorde så stor skillnad när man är i huset, och vi gjorde även samma utomhus! :-)

//This changed a lot too… Of course the floor tiles and we also chose to redo the balusters completely. This made such a big difference when you’re in the house, and we made the same one for outside! :-)

Terrace.

Nytt trappräcke ser ni här, och vi tog även bort en blomlåda som tog bort vyn. Här sitter jag alltid och äter frukost nu. :-)

//You can see the new balusters here, and we also removed the flower box that destroyed the view. I’m always having my breakfast out here now. :-)

Walk in closet.

När vi tog bort garderoben i vårt sovrum så var jag ju tvungen att ha alla kläder någon annanstans, så det här fick bli mitt rum. :-) Planen är att göra platsbyggda garderober här men för nu har jag “klädhästar” överallt, en låda och ett sminkbord och sminkspegel. Bästa garderoben jag någonsin haft! ;-)

//When we removed the walk in closet from our bedroom I had to have my clothes somewhere else, so this ended up being my room. :-) The plan is to custom make wardrobes here but for now I have “clothing racks” everywhere, a drawer and a make up table with a make up mirror. The best wardrobe I’ve ever had! ;-)

Lounge and office.

Här hände det en del också… Haha! Golvet som sagt, och möblerna gjorde störst skillnad. Vi hade ett extra kök här innan, men det skulle vi aldrig använda så vi slog upp väggarna (minns ni det inlägget? Haha) och gjorde kontor istället. :-) Hängstolarna är mina favoriter… Nästan alla möbler är från Zoco Home som ligger i Marbella, när jag hittade den butiken blev jag så glad. Exakt min inredningsstil! Ska visa inredningen lite mer ingående senare också! :-)

//It happened a lot here too… Haha! The floor tiles as I’ve said, and the furniture made the biggest difference. We had an extra kitchen here before, but we would never use that so we broke down the walls (do you remember that blog post? Haha) and made an office instead. :-) The hanging chairs are my favorites… Almost all our furniture is from Zoco Home which is located in Marbella, when I found their store I got so happy. Exactly my interior style! I’ll show you the interior more too in a later post! :-)

Basement.

Här ser ni egentligen bara halva källaren, vi slog upp en vägg och på ena sidan gjorde vi ett gym! Så perfekt att ha det hemma, inga ursäkter till att inte träna då, haha! Andra halvan av källaren gjorde vi biorum, ska fota och visa er det också. :-)

//Here you can only see half of the basement, we added a wall and on one side we made a gym! So perfect to have at home, no excuses to not work out then, haha! On the other half of the basement we made a cinema room, I’m gonna shoot photos and show that later on. :-)

Outside/Pool Area.

Här vet jag inte ens vad jag ska börja berätta… Vi gjorde om ALLT! Vi fyllde igen den gamla poolen, byggde ut den nya för att få mer altan, höjde hela trädgården så vi slapp ha trappstegen ner till trädgården osv osv. Vi byggde även en utedusch och en sittplats med massa palmer bakom. :-) Vår pool är verkligen min favoritpool i hela världen. Oj vad vi kämpade med att välja färg på poolen, jag trodde det skulle vara lätt att säga en turkos pool men när det finns 25 olika turkosa nyanser som alla ser olika ut under vatten och utan vatten på gjorde det svårt… Jag känner att vi gjorde ett perfekt val såhär i efterhand! :-) Hoppas ni gillade den här långa husgenomgången, haha! Jag ska fota och visa er alla rum lite mer ingående, men jag hittade dessa före-bilder från en gammal annons så var tvungen att fota samma vinklar. TACK till alla som hjälp oss att få till vårt drömhus, ni är bäst! <3

//I don’t even know where to start here… We redid EVERYTHING! We took away the old pool, built the new one further out to get more terrace space, made the entire garden higher so we didn’t get the steps down to the garden etc etc. We also built an outside shower and seating area with palm trees behind. :-) Our pool is truly my favorite pool in the entire world. Wow we were struggling with picking the color of the pool, I thought it would be easy when you say a turquoise pool but when they have 25 different shades of turquoise and they all look different under water and above it made it hard… I feel now that we made the perfect choice! :-) Hope you liked this long house review, haha! I’m gonna shoot more in every room later on, but i found these before pictures from an old ad so I had to shoot it in the same angles. THANKS to everyone who helped us get our dream house, you’re the best! <3 


86 kommentarer86 kommentarer om “BEFORE/AFTER – HOUSE UPDATE”

  Gud vad kul att få se detta, ni ska verkligen vara nöjda med valen, och vad FINT det har blivit! Wow alltså! Kram S

  Reply

  It’s absolutely 100% incredible! I’m so amazed by your renovation! Both the short time period and the interior! Completely in love with your style! And reminds me of the style I love and wants the day I move out of my small studio apartment 😍

  Reply

  Great designer job!
  Looks so air and fresh. I think that in this house you can charge battery life very fast!

  I have been seen John’s vlog for two years and in my mind you are the best couple I’ve ever seen!
  Making dreams together and pushing them into reality.
  This house is one of the example of it!

  Best Regards,

  Alexander Kislov

  Reply

  OMG u did good😎 It looks so awesome but whrn u see the before pictures I am in awe about what u did to this castle💫

  Reply

  Hej bästa Janni! Kan inte du ge lite tips om man är intresserad av att köpa lgh/hus i Spanien och på vilka sidor man kan kolla? :) Kramis

  Reply

  Åh jag vet inte riktigt, det finns SÅ många olika mäklare här… Men det finns många svenska sidor om man känner sig mer bekväm med det, så det är nog bara att googla! :-) Kram!

  Reply

  Are you going to put some curtains? I saw you removed all of them

  Reply

  Yes, in some parts! But – curtains are so hard to choose haha!

  Reply

  Otroligt fint! Så kul med folk som verkligen går all in och förverkligar sina idéer, väldigt inspirerande :)

  Reply

  Hvor har du kjøpt alle de fine mattene? F.eks det på gulvet på gjestebadet? Fantastisk sluttresultat, det er virkelig et palass!

  Reply

  Lite olika, vissa är från Zoco Home och den i gästbadrummet är från Leroy Merlin. :-) Kram!

  Reply

  Thank you so much for sharing! It looks amazing ..you and the designers changed it completely
  ..its amazing to see how much of a difference good design and the vision for it can make ! Enjoy it everyday ;) happy for you ! And good inspiration too ;)

  Reply

  Alltså WOW!!! Inredningen, fönster, dörrar, planritning, pool ALLT är verkligen perfekt!!! Vilket drömhus ni skapat verkligen!!

  Reply

  WOW – it is so beautiful!
  Amazing design job and madly in love with the interior and indeed your pool truly is one of the most beautiful ones I’ve ever seen.

  xx

  Reply

  SÅ. Jäkla. Snyggt. Ni har verkligen fått det till ett drömhus. Stort grattis 😍

  Reply

  Your house is officially one of the most beautiful houses I have ever seen! It’s incredible was a little bit of paint really can do. Everything is so light, bright, and airy now. It really feels like it fits into perfect where you guys are located. I saw Jon’s video on YouTube and now seeing these photos here … if you guys weren’t influencers you definitely wouldn’t been interior decorators. I think the photos speak for themselves on that level. I think it’s great that you left the rooms so spacious and didn’t fill them all the way. It allows for so much room and makes the house seem even bigger than it already is. I love how you have the kitchen so modern too! All those cool gadgets … I’m jealous ;) One thing that you really can’t beat, however, is your view! It must be so peaceful and amazing to wake up an be able to sit out on your balcony with a cup of coffee! I hope you are having an amazing Sunday!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Amazing dream house! I would love to live in a such place myself : )

  I saw some commentary on Jon’s vlog about the tiles on the pool like they should be blue. I don’t understand that obsession with blue, it’s so cold looking.

  The turquoise you’ve chosen is perfect! Warm and inviting. Well done with the whole house! Congratulations!

  Reply

  Omg så jævla fint!!! Drømme huset uten tvil, wow! P e r f e k t

  Reply

  Var kommer matbordet ifrån? 😍

  Reply

  Vi specialbeställde det från våra byggare, så dom byggde ett och sen klädde vi in det i microcement :-)

  Reply

  Hello! Congrats for the really good transformation! It’s a beautiful house :)
  Is it in Marbella? I am from Marbella too and I am looking for someone who knows how to do micro cement correctly. Could you give me the contact of who did yours? Many thanks in advance!

  Reply

  Yes, it’s in Marbella! :-) I’m not sure actually, it was contacts to our builders. But – there’s one next to the store Zoco Home, and I think we used them. So google or check there! :D Xx

  Reply

  So beautiful house ❤️ Love you guys 🌹🌹🌹

  Reply

  So beautiful house ❤️ Love you guys 🌹🌹🌹

  Reply

  Wish you guys love and great life in your new awesome house 🌹🌹🌹

  Reply

  amazing transformation,but WHY DIDNT YOU PUT THE CINEMA IN YUOR PHOTOS???becouse is GORGEOUS

  Reply

  😍😍 Var är det runda matsalsbordet ifrån?

  Reply

  Så otroligt snyggt! Var är “parasollen” ifrån vid poolen? Dem är så jäkla häftiga haha <3

  Reply

  Dom är från Playa Padre (beach cluben vi gifte oss på), vi tvingade dom att sälja några till oss! ;-)

  Reply

  It looks like a magazine, you either like it or don’t I believe. I personally don’t, but knowing that you actually like is great. And no one can deny the work you and Jon put into it! I prefer the before pictures though… There is more life in them. I saw one ted talk one day about the power colors have in one’s life and the presenter shares the same point of view with me. I hope you’ll give a bit more life to your house, it can only get better since you didn’t live there long enough to make it yours(even more) and stop having the impression that you’re at a friends house ;)
  xx

  Reply

  The article you have shared here very good. This is really interesting information for me. Thanks for sharing!

  Reply

  Altsååå..! Fineste huset jeg har sett! Inspo til når jeg en gang får eget hus!
  Og walk-in garderoben din – OMG <3

  Reply

  SÅ HIMLA FINT!!!! Men vart kan man köpa mattan som ligger framför de stora fönsterpartiet? 😍

  Reply

  Den köpte vi från Zoco Home, den är från Marocko! :-) Xx

  Reply

  Wow det ser heeeelt fantastiskt ut! Kommer ni att flytta hit nu permanent eller kommer ni fortfarande vara bosatta i Monaco?

  Reply

  Just nu bor vi kvar i Monaco då det är så mycket lättare att resa därifrån (med våra jobb där resande är en stor del) och om jag ska vara ärlig så är det vääldigt skönt med lägenhet, man bara låser dörren och kan städa allt på en timme jämfört med ett hus… ;-) Men vi får se i framtiden, vi älskar ju huset så får se om vi flyttar hit senare! Kram!

  Reply

  Amazing job you did together with Jon and building team. Design is so fresh and light that you can fly like in a cloud :) Transformation is really nice, from bit heavy Spanish country style to light and minimalistic Scandinavian / Marocan mix.
  Good job and keep up on doing that in your future projects.
  ;)

  Reply

  much clearer less charge wonderful change cordially

  Reply

  Hi janni, such a beautifull home! I was just wondering, which brand are your dining chair? Not Zico home or are they? Have been looking for the perfect ones myself and these look just lovely :)

  X Camilla

  Reply

  They’re from a Swedish brand, By Crea! :D Hand made in Sweden, and I LOOOVE them, we have the same bar stools as well. :-) Xx

  Reply

  Nice before and after! BUT you dont have any curtains or blindfolds on windows ? Or are they coming ?

  Reply

  We will organize that soon, it’s been a bit on hold since we wanted to get all the big things in order first. :-)

  Reply

  Hej! Resultatet blev magiskt😃🤗 Håller själv på att bygga hus och undrar vart ni hittade era fina utemöbler?

  Reply

  wow, otroligt vackert! min familj har ungefär lika stort hus i Skärgården, så nu ska jag ge dehär inlägget till mamma så hon får inspiration!

  Reply

  the style is absolutely more you! Much more modern…everything turned out better… except the fountain… I am a little bit sad that you removed it

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply

  Me too, but this made the kitchen so much better so it was worth it. ;-) I have an idea about a new fountain out there though, so stay tuned haha! Xx

  Reply

  Wow, it looks absolutely amazing!! You have done a great job<3

  Reply

  Först och främst – vilket lyft huset fick. Ni har gjort ett kanon jobb med inredningen, jätte vackert.

  Nördig fråga – vart är fläkten i köket ifrån? 😅 håller på och bygger om köket och letar efter en fläkt att ha över köksön.

  Reply

  OMG! Helt utrolig fint :D For et gjennomført drømmehus!

  Reply

  Wow, så utrolig flott det ble – dere er så flinke!!! :)

  Reply

  underbart fint!!
  Har själv tänkt beställ dem stolarna, men vad är de för material ni har på stolarna ? sammet läder eller polyester? och vilken färg :) ?
  är så svårt att se färgerna på deras hemsida så denna jag såg på era bilder såg exakt ut så som jag tänkt de :)

  Tack på förhand kramar

  Reply

  Hej, helt underbar inredning. Magiskt! Undrar vart kuddfodralen kommer från?

  Reply

  Helt makalöst vilket drömhem! kan inte sluta titta ♥♥♥ WOW! och tack för “före-efter-bilder, älskar att se sånt! Stort grattis och lyckliga ni :-)

  Reply

  OMG such an amazing place!! Love every corner of your house ♥️
  Greetings from Austria,
  Victoria

  Reply

  hi Janni, great renovation. where did you buy your dining table from? good luck with pimping the rest!

  Reply

  Thanks! :-) We custom built it, our builders made a table and then we added micro cement on it! :-)

  Reply

  Men åhhh så fint allting är! Älskar verkligen din stil! Vart är de två fåtöljerna i trä på terrassen ifrån? ♡

  Reply

  Hej Janni!!
  Gud, ni har verkligen fått till huset så fantastiskt! Det är verkligen mitt drömhus:)
  Tänkte bara kolla, de 5 runda “tallrikarna” på väggen i vardagsrummet, vart har ni köpt de? Fick idén första gången jag såg några liknande på din möhippa men trodde då att det var riktiga porslinstallrikar. Men det är det inte va?
  Har inte hittat några som skulle passa oss än och blir såååå frustrerad!
  Kram Cissi

  Reply

  Hej fina och tack! <3 Nee det är mer "korg"-liknande, och dom kommer från Zoco Home! :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här