MY BAG COLLECTION IS LIVE!!

My collection for Douchebags is LIIIVE!!! Find all the bags HERE! <3

Nu är min väsk-kollektion LIVE!! :D Så peppad, vi har jobbat på detta i snart ett år (om inte mer?)! Så svårt att hålla sånt här hemligt för er, men ni vet ju hur det är med vissa saker innan allt är klart. :-) Jag är kär i kollektionen iallafall, jag har aldrig sett snyggare resväskor med samma smarta lösningar. Får man säga så om sin egna kollektion? Haha! Jag gör det iallafall. ;-) Ni hittar kollektionen HÄR, och det är en limited edition! Jag gillar när man får känna sig lite “unik” med saker, därför blev det en limited edition. Tyvärr har redan “Petite” och “Avenue” blivit slutsålda (på några minuter, HELT GALET!), vilket såklart är både kul och tråkigt. Kul för mig att alla gillar dom så mycket men tråkigt för er som inte fick tag i en. Jag ska försöka flörta med gänget så vi kanske kan ta in liiite fler. ;-) Önska mig lycka till, haha! Det ska bli så kul att se er med mina väskor! Vilka är era favoriter? :-) Happy shopping babes! Massa massa massa kärlek! <3

//Now my bag collection is LIVE!! :D So excited, we’ve been working on this for almost a year (if not more?)! It’s so hard to keep secrets like this for you guys, but you know how it is with some things before it’s done. :-) I’m in love with the collection anyhow, I’ve never seen more good looking bags with the smart solutions. Can you say that about your own collection? Haha! I will do it anyways. ;-) You’ll find the collection HERE, and it’s a limited edition! I like when you can feel a bit “unique” with things, that’s why we made a limited edition. Unfortunately “The Petite” and “Avenue” got sold out (in a few minutes, INSANE!), which of course is both fun and sad. Fun for me that you all like them so much but sad for those who wanted one and couldn’t get one. I’m gonna try to flirt with the team so maybe we can get a feeew more. ;-) Wish me luck, haha! It will be so fun to see you guys with my bags! Which ones are your favorites? :-) Happy shopping babes! Lots and lots and lots of love! <3

30 reaktioner på “MY BAG COLLECTION IS LIVE!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.