TRYING OUT NEW THINGS – VLOG

Video in collaboration with Tamaris.

New vloog from Marbella – new places, transportation, food and shoes. :-)

God morgon babes! Hoppas allt är toppen med er idag. :-) Jag mår super men har haft sjuukt ont i min visdomstand i några dagar nu så imorgon fick jag en tid hos tandläkaren, funderar på att bara dra ut den så jag slipper tänka på den. Tanden har gjort ont ganska många gånger senaste året, och när det gör ont gör det så satans ont haha! Anyways, dags för en ny vlogg! :D Jag filmade hela dagen i söndags och vi hade en så mysig dag. I videon gör jag ett samarbete med Tamaris, så jag visar upp två av deras nya skor också. Det är en blandning av sommar, mode, matlagning och äventyr (vi cyklar haha). Här kan ni även se hur min chokladmousse jag gjorde blev till, den ni fick receptet på. Jag älskade den och killarna gillade den, inte lika mycket som jag men nästan. ;-) Nu – vinka av Benni som ska iväg i några dagar och efter det blir det prommis. PUSS <3

//Good morning babes! Hope everything’s great with you today. :-) I feel great but one wisdom tooth hurts like craazy since a few days so tomorrow I got and appointment at the dentist, thinking about pulling it out so I don’t have to think about it. The tooth have been hurting a few times the last year, and when it hurts it hurts like hell haha! Anyway, time for a new vlog! :D I filmed all sunday and we had such a cozy day. I’m doing a collaboration with Tamaris in the video, so I’m showing you two of their new shoes too. It’ s a mix of summer, fashion, cooking and adventure (we’re biking haha). Here you can also see me when I’m making my chocolate mousse, the one you got the recipe for. I loved it and the guys liked it, not as much as I did but almost. ;-) Now – say bye to Benni who’s leaving for a few days and after that I’m heading out for a walk. HUGS <3

 

25 reaktioner på “TRYING OUT NEW THINGS – VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.