MY GIRLS B-DAY

My favorite girl turns 3 years old today!! <3 Happy birthday princess, love you so so so much!

Hej hjärtan! Hektisk morgon idag, jag hade tandläkartid tidigt imorse och fick tyvärr inte dra ut visdomstanden idag… Haha! Det var “inflammation” runt tanden och då vill dom helst inte dra ut, så jag ska köpa en kräm på apoteket här som ska hjälpa och så ska jag tillbaka på tisdag. Då får vi se om vi tar bort eller om vi skär lite runt bara, mysigt va? ;-) Efter det åkte vi på ett annat spännande möte så nu ska jag göra ett blodprov för att mäta fettsyrorna i kroppen, otroligt spännande och kul att se vad man kan läsa ut/lära sig av det. Jag återkommer med resultat när jag har det. Efter det då – då var det dags för ett megalångt facetime-samtal med min lilla tjej som fyller år idag!!! :D GRATTIS världens härligaste unge. <3 Oj vad jag önskar att jag var där idag för att fira henne… Tänk att för 3 år sedan kom den här tjejen till världen och man blev förälskad från första sekund. Ser ni hur liten hon var? Så galet. Hon berättade allt hon varit med om på facetime, första tiden på förskolan och hur hennes dockor mår osv. Thank god för face time alltså! Nu – jobba och sen ska jag iväg och färga fransar och bryn. Dom har blivit så blekta av solen och jag som aldrig orkar sminka mig känner att det är dags för en liten touch up, haha! PUSS <3

//Hey loves! Hectic morning today, I had a dentist appointment early this morning and unfortunately I didn’t get to pull out (do you say it like that?) my wisdom tooth today… Haha! It was an inflammation around the tooth and they prefer to not do things then so I’m gonna buy a cream at the pharmacy that will help and then I’m going back on tuesday. Then we’ll see if we take it out or just cut around it, cozy huh? ;-) After that we went to another exciting meeting so now I’m gonna do a blood test to measure the fatty acids in my body, so interesting and fun to see what you can read/learn after that. I’ll get back to you when I have the results. After that then – then it was time for a looong facetime call with my little girl that has her birthday today!!! :D HAPPY BIRTHDAY the best kid in the world. <3 Wow I wish I was there to celebrate her today… Imagine that 3 years ago this little girl came to the world and I fell in love straight away. Can you see how small the was? So crazy. She told me everything she’s been up to on facetime, her first time at pre school and how her dolls are doing etc. Thank god for facetime! Now – work some and then head out to tint my lashes and brows. They’ve gotten so bleached by the sun and for me who never have the energy to put make up feel that it’s time for a touch up, haha! HUGS <3

9 reaktioner på “MY GIRLS B-DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.