HOW TO STYLE SPORTY SNEAKERS

I did this video in collaboration with Kari Traa.

Different ways to style sneakers – sporty and regular outfits!

God morgon hjärtan! Jag kom nyss hem igen efter ett försök på en promenad… SÅ less, jag sprang för första gången på länge för några dagar sedan (4,5 km) och efter det så har jag haft ont under foten och bak i vaden. Det har hänt mig förut för ca 3 år sedan när jag började springa, jag belastar högerbenet fel ibland tydligen så nu är jag tillbaka till det. Så jobbigt, jag som älskar mina promenader får vila från dom ett tag nu så mitt ben mår bra. Det ger ju mig ingen motivation till att springa direkt, haha! Jag hade löparskor på mig så det är inte skorna det är fel på utan mina ben tyvärr… ;-) På tal om skor så gjorde jag en video för ett samarbete som jag postade igår, jag visar fem olika sätt att styla sneakers! Så vill ni ha lite inspiration till det så kan ni spana in videon ovan, man kan byta ut skorna till “chunky sneakers” (som är så trendigt just nu) eller vilka sneakers som helst. Jag älskar sneakers, speciellt nu när min fot och mitt ben gör ont haha! Hörs sen hjärtan, PUSS <3

//Good morning loves! I just got back after a try for a walk… SO sad, I was running for the first time in a while a few days ago (4,5 km) and after that I’ve had pain under my foot and back in my calf. It has happened to me before about 3 years ago when I started running, I do something wrong with my right leg sometimes apparently so now I’m back to that. So annoying, for me who loves my walks have to rest from that for a while so my leg will feel better. This doesn’t really give me motivation to run, haha! I wore running shoes so it’s nothing wrong with the shoes, just my legs… ;-) Speaking of shoes I made a video for a collaboration that I posted yesterday, I show five different ways to style sneakers! So if you want some inspiration for that you can check out the video above, you can swap the shoes for “chunky sneakers” (which is super trendy right now) or any sneakers. I love sneakers, especially now when my foot/leg hurts haha! Talk later loves, HUGS <3

12 reaktioner på “HOW TO STYLE SPORTY SNEAKERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.