SARDINIA

Snapshots from our amazing day in Sardinia – LOOK AT THIS WATER!?!?

Hej hjärtan! <3 Den här gången från Monaco, det har varit en minst sagt effektiv morgon. ;-) Vi gick upp vid 05.15, åkte till flygplatsen och flög till Milano, åt frukost i Milano och körde direkt till Monaco. Vi kom precis fram, haha! Det var så häftigt att äntligen få se Sardinen, jag har velat åka dit så länge men aldrig åkt. Vi hade inte jättetur med vädret, men ena dagen fick vi en superfin eftermiddag ute på båten så vi badade i det här galna vattnet… Det är en av de finaste färgerna jag sett! Det har varit en hel del film/foto där borta då vi var där på jobb, men vi hann njuta lite också. :-) Jag ska visa er lite fler bilder därifrån, ska bara kolla igenom allt. Nu är vi hemma igen och planen för helgen är att packa ihop lägenheten för flytt! SÅ galet. Det som är skönt är att vi får tillgång till den nya lägenheten på måndag men vi har kvar den andra ett tag så vi kan flytta saker i lugn och ro. Känner jag oss rätt så kommer vi dock vilja ta allt på en gång haha, men vi ska försöka att ta det lugnt så vi slipper stressa. Hörs sen babes, PUSS <3

//Hey loves! <3 This time from Monaco, it’s been a very efficient morning to say the least. ;-) We woke up at 5.15, went to the airport, flew to Milan, had breakfast in Milan and drove straight to Monaco. We just arrived, haha! It was so cool to finally see Sardinia, I’ve been wanting to go there for so long but never been. We weren’t super lucky with the weather, but one day we had a super nice afternoon out on the boat so we were swimming in this crazy water… It’s one of the most beautiful colors I’ve seen! It’s been a lot of video/photo shooting over there since we were there for work, but we had time to enjoy a bit too. :-) I’ll show you more pictures from there, I just have to look through it all. Now we’re back home again and the plan for the weekend is to pack up the apartment for our move! SO crazy. The nice thing is that we get access to the new apartment on monday but we still have the other apartment for a while so we can move things slowly. If I know us correctly I know we will move it all at once haha, but we’ll try to take it slowly so we don’t have to stress. Talk later babes, HUGS <3

8 reaktioner på “SARDINIA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.