CALA DI VOLPE

Aperitivo at Hotel Cala Di Volpe in Sardinia – a cute little place. <3

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, men har fortfarande paus från mina promenader pga min fot/ben… Den gör fortfarande ont. :-( Hoppas på att det släpper snart, saknar att gå promenader och träna men jag har lärt mig att det är bäst att vila när det gör ont istället för att pusha det. Tillbaka till Sardinen, en av kvällarna åkte vi till Cala Di Volpe som är ett hotell. Vi åkte dit för aperitivo så vi drack lite vin och åt snacks. Mysigaste grejen i Italien, haha! Det här lilla stället var så gulligt, alla hus och vattnet. Vi fick en fantastisk solnedgång också, himlen blev rosa och reflekterade så fint i vattnet. Lugnet man känner då – oslagbart. Kändes som vi var där en helg så nu känns det typ som måndag, så konstigt haha! Planen för dagen är att åka till Nice och kolla lite inredning, vi har ju mest vit inredning här hemma just nu men eftersom den nya lägenheten är så vit så vill jag få in lite mer färg (trä, beige, grått). Kul ska det bli!! PUSS <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, but I’m still on a break from my walks because of my foot/leg… It still hurts. :-( Hopefully it will go away soon, I miss walking and working out but I’ve learnt that the best thing is to rest when it hurts instead of pushing it. Back to Sardinia, one of the nights we went to Cala Di Volpe which is a hotel. We went there for aperitivo so we had wine and snacks. The coziest thing in Italy, haha! This little place was so cute, all the houses and water. We saw a magical sunset too, the sky turned pink and reflected in the water. The calmness – unbeatable. It felt like we were there during a weekend so now it feels like monday, so weird haha! The plan for the day is to go and look at some interior, we mostly have white furniture at home right now but since the new apartment is so white I want to add some more color (wood, beige, grey). It’s gonna be so much fun!! HUGS <3

6 reaktioner på “CALA DI VOLPE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.