SPECIAL DAY

Shopping day in Menton and then Nice – didn’t expect it to rain… Haha! I’m wearing Na-kd jumpsuit (here!), Valentino bag, Nelly shoes (here!)  – adlinks

Hej babes! Vilken heldag det blev för oss… En bra sådan men lång, haha! Vi lämnade Monaco på förmiddagen och körde mot Menton där jag hade hittat en butik (Muy Mucho). Det var så fint i Menton, jag har aldrig riktigt utforskat det stället men det var så mysigt! Massa gulliga och färgglada hus, massa mysiga fik och restauranger och en härlig vibe. :-) Vi stannade inte så länge dock, vi åkte vidare på äventyr. När vi insåg att Fly Furniture (en annan favorit här) hade stängt sin butik i Menton så bestämde vi oss för att åka till Nice. Där gick vi loss på alla möjliga butiker och när vi kom ut från den sista hade regnet kommit… Jag kan ju erkänna att Jons bil inte är ultimat då, utan tak och allt. ;-) Jag hade den här paraplyhatten kvar i bilen från i helgen, kan ni komma på någon bättre lösning!? Haha, jag älskar den! Vi körde hem i regnet, pysslade här hemma och nu börjar det verkligen bli ett hem här. Det saknas bara en ny soffa men det verkar vara omöjligt att få tag på direkt. Vi letar vidare! Hoppas ni haft en fin dag, vi är helt slut och ska lägga oss i soffan och kolla “Vår tid är nu”. PUSS <3

//Hey babes! What a full on day we had… A good one but long, haha! We left Monaco pretty early and drove towards Menton where I’d found a store (Muy Mucho). It was so pretty in Menton, I’ve never really explored the place but it was so cozy! Lots of cute and colorful houses, lots of cozy cafes and restaurants and a great vibe. :-) We didn’t stay long though, we continued for another adventure. When we realized Fly Furniture (another favorite store here) had closed down their store in Menton we decided to go to Nice. We went to all the stores there and when we came out from the last one the rain arrived… I will admit that Jon’s car isn’t the best when it comes to that, without a roof for example. ;-) I had the umbrella hat in the car from this weekend, can you guys imagine a better solution? Haha, I love it! We drove back home in the rain, started decorating and now it’s really turning in to a home. The only thing missing is a new couch but it seems impossible to get one straight away. We’re gonna keep on looking! Hope you’ve had a great day, we’re pretty exhausted and will just chill and watch an episode of “Our time is now” (swedish). HUGS <3

11 reaktioner på “SPECIAL DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.