SECRET BEACH

We’ve been exploring so many places around… <3 We’ve also had no connection, so I’ve been able to disconnect for real.

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår super, jag saknar att uppdatera här varje dag jag inte kommer in. Jag mår super iallafall, vi har det magiskt här borta och njuter av varje dag. Jobb har varit sista prio då jag inte orkat sitta och försöka komma in på internet när det inte funkar, så jag har släppt den tanken och “dåliga samvetet”. Nu har jag köpt Indonesiskt simkort iallafall och det funkar okej. ;-) Förra gången vi var här hade vi inte såhär dåligt nät haha, men det byggs en del och regnar/åskar på nätterna vilket har slagit ut nätet just där vi är. Jag ska vara ärlig och säga att det har varit skönt med en liten break, jag har verkligen varit i nuet och det är så viktigt att bara få vara det ibland. Igår försvann all el efter vi ätit middag så vi la oss på kuddar utomhus och kollade åskan som var en bit bort, det var kolsvart och så tände vi lite ljus. Lugnet. <3 Vi har utforskat massa ställen här runtomkring på Lombok och det finns SÅ många gömda ställen utan folk. Det finns så många stränder här som är vita med turkost vatten och man är i princip helt ensam förutom några locals som bor i området. Drömmen. :-) Planen för dagen är att jobba undad lite nu när vi har internet igen, ligger lite efter haha! PUSS, hörs sen <3

//Good morning loves! Hope everything is great, I miss updating here every day when I’m not able to get online. I feel great anyhow, we’re having the best time over here and enjoying life every single day. Work hasn’t been prioritized since I didn’t want to sit and try to get online when it hasn’t worked, so I’ve let go of that thought and the “bad conscience”. Now I bought an Indonesian sim card anyhow and it works ok. ;-) Last time we were here the internet was working, but they’re building pretty much around here and it rains/thunder during the night which made the internet not work where we are. I will be honest and say that it’s been nice with a little break, I’ve been in the now and it’s so important to be that sometimes. Last night after dinner all the electricity disappeared so we lay down on pillows outside and watched the thunderstorm that was further away, it was pitch black so we lit some candles. So calming. <3 We’ve explored so many places around Lombok and there’s SO many hidden places with no people. There’s so many white beaches here with turquoise water and you’re almost all alone except some locals living in the village next to it. The dream. :-) The plan for the day is to catch up on some work now when we have internet again, I’m a bit behind haha! HUGS, talk later <3

11 reaktioner på “SECRET BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.