Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | November 17, 2018

SISTERFIELDS

Acaibowl, avo toast, polenta fries and good coffee at Sisterfields. <3

God morgon hjärtan! Det känns som det vänder idag, fortfarande snuvig men liite mer energi imorse. Håller tummarna! :-) Jag hade ju planerat att göra en “travel guide” från Bali och Lombok, men sen insåg jag att jag inte hade så mycket att tipsa om… Haha! Vi gick till ställen jag redan tipsat om, förutom ett nytt ställe som jag redan visat (Kynd). När vi landade på Bali igen efter Lombok var vi sugna på lunch så vi åkte till Sisterfields där vi åt för två år sedan. Jag beställde samma som då – acaibowl och polenta fries. Så gott! :-) Det kan vara lite svårt att få tag på gott kaffe i Indo (enligt mig), men Sisterfields har riktigt bra kaffe. Tips om ni är där och är sugna på kaffe som faktiskt smakar lite. ;-) Hojta om ni vill att jag gör en “mini guide” från Bali och Lombok, jag kan försöka göra en liten summering. Nu – kolla nyhetsmorgon och senare idag försöka redigera klart vloggen från Lombok. PUSS <3

//Good morning loves! It feels like it’s turning around today, I’m still a bit blocked in my nose but I had a biit more energy this morning. Fingers crossed! :-) I was planning to do a “travel guide” from Bali and Lombok, but then I realized that I don’t have that many places to tell you about… Haha! We went to places I’ve already told you about before, except for one new place I’ve already shown you (Kynd). When we landed in Bali again after Lombok we wanted lunch so we went to Sisterfields where we ate two years ago. I ordered the same as back then – acai bowl and polenta fries. So yummy! :-) It can be pretty hard to find good tasting coffee in Indo (according to me), but Sisterfields have really good coffee. A great tip if you’re there and want to have coffee that actually tastes a bit. ;-) Let me know if you want me to do a “mini guide” from Bali and Lombok, I can try to make a summary. Now – watch the morning news and later today try to finish the edit of the vlog from Lombok. HUGS <3


16 kommentarer16 kommentarer om “SISTERFIELDS”

  Vill såå gärna ha en samlad guide över Bali/Lombok!! Funderar på att åka i vår och vill ha tips!! :-)

  Reply

  Jaa gärna tips!! Har varit på Bali tidigare men ska åka dit igen och förmodligen även Lombok. Så jaaaaa!<3

  Reply

  Vill gärna se tips! Allt ifrån matställen till utflyktsmål till bästa områdena att bo i!

  Reply

  En guide från Bali och Lombok hade varit väldigt kul att läsa, ska troligtvis åka dit i vår så tror det hade varit till väldigt bra hjälp :)

  Reply

  sisterfields’s indeed the best! hi i’m from Indonesia, Jakarta exactly! love

  Reply

  Hade varit kul med en Bali guide, åker dit om några dagar 😍

  Reply

  Jaaa, gjerne en guide! Skal dit i januar <3

  Reply

  A Bali guide would be epic! Heading there over Christmas and New Year so any help/reccommendations would be welcome!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här