FIRST EPISODE

Podcast recorder – it will go live soon! (Beginning next year!)

Good morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, men hade en heektisk dag igår. Det blir alltid så när jag är i Sthlm, jag är ju här så sällan… Jag började dagen med ett möte hos Gina Tricot och efter det gick jag till CUBE-kontoret och mötte upp min syster. Vi hade ett litet uppstartsmöte och efter det spelade vi in podden! Det kändes så bra, ska bli spännande att höra det och sen se vad ni tycker haha! Min syster var lite mer nervös men jag tänkte nog mest på att det bara var vi som satt och snackade, försökte inte fokusera på att det var en mikrofon framför som spelade in allt haha! Både bra och farligt. ;-) Avsnittet kommer troligtvis släppas i början på januari, vi ville väl få upp det ganska direkt men det är lite jobb som behövs göras innan och julen kommer med raketfart så folk går på semester. Jag säger till när vi har spikat datum helt, så hoppas vi att ni är lika peppade som vi är! :D Det är så kul att göra det här ihop med min syster och bästa vän. <3 Nu ska jag möta upp henne och barnen och baka lite, senare idag är det julfirande med farmor och hela den släkten. MYS! Puss och kram!

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, but I had a hectic day yesterday. It’s always like that when I’m in Sthlm, I’m almost never here so that’s probably why… I started the day with a meeting at Gina Tricot and after that I went straight to the CUBE office to meet up with my sister. We had a start up meeting and then we recorder the podcast! It felt so good, will be interesting to hear it and then see what you guys think haha! My sister was a bit nervous but I mostly thought that it was just the two of us sitting and talking, I tried not to focus on the microphone in front that actually recorded it all haha! Both good and dangerous. ;-) The episode will be released beginning of january, we wanted to get it online almost straight away but some work has to be done before that and Christmas is coming in with full speed so people are going for holidays. I’ll let you know when we’ve set the date, and I hope you guys are as excited as we are! :D It’s so fun to do this together with my sister and best friend. <3 Now I’m gonna meet up with her and the kids to bake some, later today we have Christmas celebrations with my grandma and that side of the family. COZY! Kisses and hugs!

16 reaktioner på “FIRST EPISODE”

 • Julia says:

  Roligt! Ser fram emot det så mycket! Så peppad på att det är på svenska också!

 • FILIPPA says:

  Ska bli jättekul att få lyssna på er podd!! Längtar! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Hanna says:

  Spännande! Ska bli kul att lyssna sen :)

 • Edith Minet says:

  Alltså… CANNOT WAIT!! Jag lyssnar också på Victoria och Alexandras podd och den är så bra! Kan inte vänta att få lyssna på annan syskons podd, speciellt om det är er!!! <3

 • C says:

  Yayyyyy se fram emot detta!!

 • Anonymous says:

  “Anonym” hade kommenterat sa har pa Bloggbevakning’s blogg angaende fordomarna i ditt foregoende inlagg da du Janni ville att folk skulle kommentera och manga tyckte att Janni verkade kansokall och Michaela verkade deprimerad och onskade sig Janni’s liv.

  “Om nästan alla har en viss bild av dig så kanske det ligger något i det eller hur? Då betyder det antingen att bilden är sann eller att du visar en falsk fasad utåt som är helt annorlunda än den du verkligen är. Jag tycker också att Janni verkar väldigt hård och okänslig, hon verkar inte ha särskilt djupa känslor själv och visar inget större intresse för andras heller. Vilket är naturligt, känner man inte mycket själv är det svårt att sätta sig in i hur någon med större känsloregister har det. Hon har ju sagt själv att hon aldrig gråter tex. Det är speciellt. Hon är liksom… Platt… Sen innebär det absolut inte att hon är elak eller ond på något sätt, jag tycker hon verkar båda snäll och schysst. Vissa människor har helt enkelt inte samma känslomässiga djup som andra. Det är ett personlighetsdrag. Har en kompis som är precis sådär i sättet, nu har hon haft det betydligt svårare i livet än Janni som bara seglat fram, men hon är ändå sådär mellanmjölk hela tiden, oavsett vad som händer. Inget verkar rubba hennes läge. Personligheten är som om de gick på antidepressiva, inga toppar och dalar utan en rak kurva. Det är inget fel med det, vi är bara olika.
  Jag är motsatsen, en sån som bär hjärtat i handen och gråter varje dag över något sorgligt eller väldigt fint, engagerar mig djupt i allt och känner väldigt starkt och intensivt, båda glädje och sorg. Tar in hur alla i min omgivning mår och påverkas starkt av andras mående. Det är ganska jobbigt, det är mycket enklare att vara som min kompis och Janni. Men man är som man är, finns fördelar med att vara väldigt känslig också.”

  Tycke denna kommentar var sa val skriven och som pricket pa i:et over hur jag ocksa kanner.

 • Mireia says:

  Sounds so exciting and cool!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com

 • Trogen läsare says:

  Jag är villig att helt hålla med inlägget från bloggbevakning. Har följt den här bloggen i drygt tre år och det är alltid härligt att kolla på resmålen och hennes sunda inställning till livet. Jag älskar hennes vegan life style. Dock är det inte direkt hennes personlighet som gör hennes blogg intressant. Många gånger frågar jag mig faktiskt om hon har någon riktig personlighet. Under dessa tre år ser jag total avsaknad av djup. Ibland känns det som att man vill knacka henne i huvudet och fråga om det faktiskt bor någon där inne överhuvudtaget eller om hon bara är ett hemligt experiment, en förprogrammerad robot i en biologisk kropp. Hon uttrycker aldrig egna tankebanor eller visar förmåga över att kunna reflektera över känslor eller händelser. Jag uppfattar henne framförallt som en oerhört livs oerfaren person (dock inte dryg), väldigt mycket som en tonåring i en 28 årig kropp. Hon har levt sin egna lilla känslomässiga världsbubbla hela sitt vuxna liv. Då blir det såhär. Människor som lever utan större motgångar utvecklas inte på samma sätt. Att motgångar gör en både klokare och starkare är sant. Det finns inga riktigt starka människor som inte gått igenom en hel del skit i livet, så är det bara. Janni skulle exempelvis aldrig kunna lägga till ”livets hårda skola” på sitt cv. Därför brukar jag vara nyfiken på hur hon är i verkliga livet. Är hon såhär omogen på riktigt som man får intryck av från jons videos och hennes blogg eller är allt bara ett spel för galleriet för att slippa kritik i sociala kanaler för att hon är för feg för att våga stå upp för saker och ting eller snarare stå upp för vem hon kanske egentligen är? Jag tror det är mycket möjligt att hon är en fantastisk människa i verkligheten men det är faktiskt så otroligt svårt som läsare att veta, om jag nu ska vara helt ärlig. För alla vet att ”a pretty little face” och ett konstant leende på läpparna inte är något att hänga i granen för och känns tillslut bara oerhört ytligt. Därför blev jag ännu mer ”besviken” när de nu ska spela in en podd och ser här på bilderna att de redan har ett färdigskrivet manus på flera sidor… Det känns inte alls genuint men ska bli kul att lyssna trots allt och se om våra uppfattningar ändras efter denna podd eller om allt bara känns som en efterkonstruktion för att det ska låta äkta och personligt…

  Nu känner jag att jag kanske kom med lite för mycket hårda ord och en jädra massa kritik. Samtidigt måste jag faktiskt säga att man inte kan klandra en människa bara för att hon haft det lätt i livet. Vi går alla olika vägar i livet och jag är en människa som helt tror på ödet. Jag tror inte på slumpen och jag tror att mycket av det som sker i våra liv helt enkelt är ”meant to be”, likaså de personer vi träffar och lär känna. Hon är ju oerhört positiv och det tror jag alla människor skulle må bra av att bli bättre på. Positiva tankar föder också ett positivt liv… ☺ Naturligtvis att hon omges av alla basala förutsättningar för att hela tiden uttrycka positivitet och att allt bara är ”så lätt hela tiden” är inte så konstigt med hänsyn till det semester liv som hon haft nu i några år. Det tror jag vi alla är villiga att hålla med om. Hennes tillvaro innehåller inte direkt någon vidare uppförsbacke. Det är skönt för henne och inget vi ska missunna henne. Man ska inte döma för snabbt. Faktum är att alla människor har problem i livet, så är det bara. Spelar ingen roll vad hon uttrycker eller inte uttrycker i sina mediala kanaler. Alla människor har sina egna issues på ett eller annat sätt. Spelar ingen roll om man är rik eller fattig. Det tillhör bara livets gång. Sedan kan naturligtvis problemen vara av mindre eller annan art. Jannis problem kanske är bland annat att hon just har svårigheter med att komma i kontakt med sina riktiga känslor och framförallt uttrycka dem. Det kanske är något hon lider super mycket av. Vad vet vi? Vi vet inte. Vi vet inte för vi känner helt enkelt inte henne i person utan enbart via youtube och övriga sociala kanaler. Då Janni faktiskt bad sina följare uttrycka sina läsares Uppfattning av hennes mindre charmiga sidor och hennes syster (som jag för övrigt inte har någon uppfattning om) så valde jag som trogen läsare uttrycka min UPPFATTNING och TOLKNING. Annars skulle jag helt avstå. Sådant så att kallat näthat tycker jag är onödigt (känns nästan som om jag nuddar vid det nu och har nästan lite dåligt samvete för detta halv elaka inlägg) men min avsikt är inte att detta inlägg ska spegla näthat även fast det innehåller en hel del ris och inte bara ros. NO HARD FEELINGS Janni men nu BAD du om det, annars hade jag varit tyst.

  • Anonymous says:

   Håller verkligen med om detta :

   “Därför blev jag ännu mer ”besviken” när de nu ska spela in en podd och ser här på bilderna att de redan har ett färdigskrivet manus på flera sidor… Det känns inte alls genuint men ska bli kul att lyssna trots allt och se om våra uppfattningar ändras efter denna podd eller om allt bara känns som en efterkonstruktion för att det ska låta äkta och personligt…”

   Det känns som att det här kommer bli en podd där dom “låtsas” vara personliga & “äkta,” men i själva verket så har allt som sägs planerats väldigt noga.

   Det kommer säkert komma ett försvarstal om att de endast hade skrivit ut frågorna och huvudord för att minnas – men detta såg mer ut som ett utskrivet manus..

   Sedan är det tydligt att alla verkar ha samma uppfattning av Janni och det var ju just det hon ville få svar på med hennes fråga i blogginlägget. Hon vill inte vara privat i bloggen och andra sociala kanaler (men konstigt att hon trots Jon’s 800 vloggar fortfarande uppfattas som känslokall, ego, och o empatisk) kan ju fråga sig själv varför?

   Obd. Håller med om att hon har ett lättare liv iom att hon har fått pengar av både pappa och din man och nu tjänar miljoner själv, men hon har ju också vuxit upp med skilda föräldrar och hennes pappa har en flickvän som är mer än ett halv decennium yngre än henne själv, så helt lätt kan det ju inte ha varit..

   • FYI, papprerna ni ser är alla försommar som vi skrivit ut och läser upp så inget manus :) lyssna på podden så hoppas vi kunna få lite klarheter i alla era tankar :)

    Ha en mysig söndag!

   • Anonymous says:

    Med tanke på hur många fördomar dom fick in, och att man vill kunna läsa upp dom för att svara på i podden, är det väl inte alls konstigt att de har så mycket papper? Det är ju totalt möjligt att komma ihåg alla utan att ha dom framför sig!? Jag tror absolut INTE att dom skrivit manus och förstår heller inte alls var du får det ifrån.

 • RaymondDag says:

  The Best Casual Dating Apps (8534 sexual single girls in your city): http://hanaterpi.tk/6vxsd?&egnut=sFnx1

 • Your content helped me a lot to take my doubts, amazing content, thank you very much for sharing. take a look at the link in my bio for getting through the real google play gift card code generator

Leave a Reply

Your email address will not be published.