APARTMENT UPDATE

Entré/Entrance

Hej hjärtan! Förlåt för sämst uppdatering i helgen, men jag har fokuserat på familjetid när jag äntligen är här. :-) Ni ska få en update från helgen senare, vi har haft det så mysigt! Innan vi åkte hemifrån så fotade jag lite bilder från lägenheten, jag tror inte jag visat hur vi har gjort tillslut? Här kommer lite bilder iallafall. Här är entrén/hallen, en enkel cementbänk med lite korgar i trä för att blanda industriellt med mysigt.

//Hey loves! Sorry for really bad updates here this weekend, but I’ve been focusing on family time now when I’m finally here. :-) You’ll get an update from this weekend later, we’ve had the best time! Before we left from home I shot some photos in the apartment, I don’t think I’ve showed you what we did in the end? Here are some pictures anyhow. Here’s the entrance, a simple concrete bench with baskets in wooden to mix the industrial with cozy.

Vardagsrum / Living room

Vi körde på samma stil i vardagsrummet, lite marockanskt med mattan och puff, industriella soffbord och tv-möbel (allt från CASA och Fly) och såklart massa grönt. :-) Älskar att blanda in växter hemma! Soffan hittade vi på IKEA tillslut och vi är så nöjda med den. Man kan fälla ut den till en säng eller riktigt djup soffa – hett tips när man ska ha filmkväll. ;-)

//We went for the same style in the living room, some moroccan with the carpet and pouf, industrial tv bench and tables (everything from CASA and Fly) and of course lots of greens. :-) I love to use plants at home! We found the couch on IKEA in the end and we’re so happy with it. You can fold it out to a bed or a really deep couch – great tip when you’re having a movie night. ;-)

Köket / Kitchen area

Vi köpte ett par barstolar först men dom var så obekväma och satte inte riktigt den finishen vi ville ha, så vi körde på samma vi har i Marbella! Från By Crea, det är lite extra kul att dom är från Sverige och handgjorda där. :-) Här brukar jag alltid sitta och jobba så för mig är det viktigt att sitta skönt, plus att det skulle sätta den sista lilla finishen vi ville åt. Matchar stilen vi har i resten av läggan! Vi köpte även korgar till skåpen i köket för att väva in lite värme. :-)

//We had another pair of bar stools before but they were so uncomfortable and didn’t really set the last touch we wanted, so we went for the same we have in Marbella! From By Crea, it’s of course extra fun that they are from Sweden and hand made there. :-) I always sit there and work so for me it’s important to sit comfortable, they also did the last finish we wanted. Matches the style we have in the rest of the apartment! We also bought some baskets to put on top the the kitchen cabinets to get some warmth in there. :-)

Sovrum och övervåning / Bedroom and upper floor

Här inne är vi inte helt klara, men jag ville ha en guldig spegel och lite foton. Vi använde ju engångskameror på bröllopet så vi framkallade alla, och här var mina favoriter från det och sommaren. :-) Vi har även en “chillmöbel”, där sitter oftast Jon och jobbar. Vi har dock beställt en ny säng (den kommer bli SÅÅÅ FIN!!!) som har en beige sänggavel. Ska fota en update när den är på plats. :-)

//We’re not completely done here yet, but I wanted a golden mirror and some pictures. We used disposable cameras at the wedding so we developed them all and here are my favorites from that and this summer. :-) We also have a “chill furniture”, Jon usually sits there and work. We actually ordered a new bed (it’s gonna look SO PRETTY!!!) that has a beige headboard. I’ll show you when it’s there. :-)

Balkong / Balcony

Här har vi faktiskt inte suttit så mycket ännu, det blir ju mörkt ganska tidigt den här tiden på året men på våren/sommaren tror jag vi kommer bo här ute. Vår egna lilla myshörna. :-) Massa växter, mysiga stolar och även ett matbord. Vi älskar den nya lägenheten och jag saknar den redan även fast vi åkte för tre dagar sedan haha! Det kändes hemma direkt och vi har verkligen fått till den stilen vi älskar. :-) Hoppas ni tyckte det var kul med en liten update! Puss hjärtan <3

//We haven’t spent that much time here yet, it gets dark pretty early this time of the year but during spring/summer I think we will live out here. Our own little cozy spot. :-) Lots of plants, cozy chairs and also a dinner table. We love the new apartment and I actually miss it already even though we left three days ago haha! It felt like home straight away and we really made it in the style we love. :-) Hope you thought it was fun with a little update! Hugs loves <3

16 reaktioner på “APARTMENT UPDATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.