Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:57 | December 17, 2018

FAMILY TIME

This weekend <3 <3 <3

Hej hjärtan! Jag ville mest kika in och säga hej, tiden springer verkligen ifrån mig dom här dagarna… Jag ska ge er en helg-update, men timmarna räcker inte till just nu. ;-) Jag startade dagen med möte, lunch med syster och mamma och sen packat ihop hotellrummet. Vi ska nu åka mot flygplatsen och Spanien! PEPPEN!! Jag har haft en så mysig helg iallafall och jag har fått spendera massa tid med familjen. <3 Dessa två ungar kan jag bara inte få nog av, det är så roligt att hänga med dom nu. Mina små sötnosar! Vi har haft julfirande deluxe och nu ska vi vidare till Spanien för ännu mer. Jag börjar äntligen få lite julfeeling, det har snöat och varit kallt här i helgen. :-) Nu saknar jag sol och lite värme dock… Hehe, man blir van vid det snabbt! Hörs i Spanien nästa gång babes, PUSS <3

//Hey loves! I just wanted to come in here and say hi, time is running away from me these days… I’ll give you a weekend update later, but the hours in a day is not enough right now. ;-) I started the day with a meeting, lunch with my sister and mom and then I packed up the hotel room. We’re heading to the airport now and Spain! EXCITED!!! I’ve had such a cozy weekend anyhow and I’ve gotten to spend lots of time with my family. <3 I just can’t get enough of these two kids, they’re so fun to hang out with now. My cuties! We’ve had Christmas celebrations deluxe and now we’re going to Spain for more. I’m finally starting to get some Christmas feelings, it’s been snowing and it’s been cold here this weekend. :-) I miss the sun and the heat now though… Hehe, you get used to that quickly! Talk in Spain next time, HUGS <3


9 kommentarer9 kommentarer om “FAMILY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om du nu skriver att du saknar din familj så ofta, varför spenderar du så lite tid i Sverige då och verkar stressa igenom alla besöken? Inte som att du har något jobb som du måste tillbaka till?

  Reply
 • Jag har mer familj jag saknar, min pappa och småbröder som är i Marbella! :-) Det är dit vi åker nu. Sen försöker vi som sagt dra ner på resandet så att flänga fram och tillbaka oftare är det vi försöker sluta med… :-) Kram!

  Reply
 • Hei!

  jeg lurte på hvor den blå genseren er fra, den var døds fin:)

  Reply
 • They were dressed as gingerbreads…. how adorable

  http://7-sevendays.blogspot.com/

  Reply
 • Så mysigt!!! Saknar dig redan <3 PUSS <3

  Reply
 • Åh vad mysigt med familjemys! :-D Kramis

  Reply
 • Hi Janni, where is the blue sweater from? Very cute picture 😍

  Reply
 • This is so cute!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Vart kommer den blå tröjan från? :)

  Reply