STHLM WEEKEND

Good morgon hjärtan! Innan jag börjar med Marbella-updates (känns SÅ bra att vara tillbaka) så tänkte jag visa vad jag gjorde i Sthlm i helgen. :-) Jag startade fredagen med ett möte hos Gina Tricot. Det blev fika, kläder och snack. Alltid lika mysigt att komma dit. <3

//Goood morning loves! Before I’m starting with updates from Marbella (it feels SO good to be back) I thought I would show you what I did in Sthlm this weekend. :-) I started the friday with a meeting at Gina Tricot. We had snacks, looked at clothes and talked. Always so cozy to be there. <3

Efter det spelade vi in podden som ni vet! :-) Så peppad på den! Jag såg dock någon kommentar om att vi skulle ha manus… Hehe, så proffsiga är vi inte. ;-) Vi skrev ut alla fördomar eftersom det var över 100 stycken, så omöjligt för oss att komma ihåg alla. Vi läste alltså upp fördomarna – därav texten på ett papper. Ni får väl vänta och höra själva, vi säger till när den är LIVE! :-)

//After that we recorded the podcast as you know! :-) So excited for it! I did see a comment about us having a manuscript… Hehe, we’re not that professional. ;-) We printed all the prejudices since it was more than a 100 of them, so impossible for us to remember all of them. We read them out loud – hence the text on paper. You’ll just have to wait and hear it, we’ll let you know when it’s LIVE! :-)

Efter vi spelat in podden hade jag några timmars möten på kontoret (pjuh!) så efter det lyxade jag till det och fick håret fixat hos Antonio. :-) Mira och jag fixade oss för kvällen, det var drinkar och middag på menyn. <3

//After we recorded the podcast I had a few hours of meetings at the office (pjuh!) so after that I treated myself and got my hair fixed by Antonio. :-) Mira and I decided to do that for the night, we had drinks and dinner on the menu. <3

Först drack vi ett glas vin på Riche och sen gick vi till NOI på Nobis (där vi bodde hela helgen, så skönt att det finns en så bra restaurang där så man bara kan åka upp till rummet efter haha). Om ni går dit MÅSTE ni prova friterad kronärtskocka. Galet gott!

//First we went to Riche for a glass of wine and then to NOI at Nobis (where we stayed this weekend, I love that there’s such a good restaurant there so you can just go up to the room after haha). If you go there you HAVE to try the fried artichoke. Crazy good!

Vi drack några drinkar och åt god mat, det var vi och våra killar. <3 Så mysig kväll!

//We had some drinks and good food, it was us and our guys. <3 Such a cozy night!

Kände av lite huvudvärk morgonen efter trots ganska lite alkohol, men eftersom vi dricker så sällan så är väl toleransen lika med noll hehe. Jag mötte upp min syster och kidsen och då försvann huvudvärken direkt. Att gå på stan med den här lillen i handen gör ju livet så mycket bättre! <3 <3 <3

//I could feel the headache the morning after even though I didn’t drink that much, but since we almost never drink alcohol I guess my alcohol tolerance equals zero hehe. I met up with my sister and the kids and my headache disappeared straight away. To walk around town with this little one in my hand just makes life so much better! <3 <3 <3

Vi gick hem till Lisa för julbak och julmys, Edita var där också så det var jag och massa mammor och deras barn. ;-) Haha, så mysigt hade vi det. Jag vill också vara en piffig människa som pyntar såhär. Hur fint!?

//We went to Lisa for Christmas baking, Edita was there too so it was me and lots of moms and their kids. ;-) Haha, we had such a great time. I also want to be a person that decorates like this. How pretty!?

Lisa hade bakat dessa hemma… Hur kan man ens göra det? Haha, så imponerad!!

//Lisa baked these at home… How is that even possible? Haha, so impressed!!

Barnen dekorerade husen och vi andra snackade om livet, och jag åt lussebullar som var dom godaste lussebullarna jag ätit. Såklart hade Lisat bakat dom också… ;-) Jag åt två stycken, har ju inte haft tillgång till det i Monaco hehe. Här kan ni hitta receptet!

//The kids decorated the houses and the rest of talked about life, and I had saffron buns and they were the best ones I’ve tried. Of course Lisa baked them as well… ;-) I had two of them, I haven’t been able to eat it in Monaco hehe. Here you can find the recipe! 

Valle var inte så intresserad av att baka eller dekorera, han satt i den här bilen hela tiden. :-) Jag tänkte att julklappen var fixad men Mickis sa nej, den skulle vara för stor där hemma… :-( Hur söt är han? <3

//Valle wasn’t that interested in baking or decorating, he just sat in this car all the time. :-) I thought that the Christmas gift was set but Mickis told me no, it would be too big to have at home… :-( How cute is he? <3

Efter lussebullar och julhäng åkte vi på julbord med farmor och släkten (vi var typ 36 pers…), så vi åt julbord och spelade bowling på Ballbreaker. SÅ kul!! Jag kom 8a av hela gänget, haha! Imponerad. ;-) Det här var dom enda bilderna jag tog dock, för mycket tävlingsmänniska… Efter det åkte vi hem till farmor och åt lite mer, lite julklappar och mys.

//After some saffron buns and Christmas hang we went for Christmas food with my grandma and the family (we were like 36 people…), so we had Christmas food and did bowling. SO fun!! I ended up on the 8th place of the entire group, haha! Impressed. ;-) These were the only pictures I took though, too much of a competitor… After that we went to my grandma and had some more food, some gifts and chill.

Söndagen blev det mer julfirande, den här gången hos min syster och Jens. <3 Dom hade gjort det så fint, pepparkakor med allas namn, risgrynsgröt och god mat. Vi hängde, barnen fick julklappar och vi hade det så mysigt. <3

//On sunday we had more Christmas celebrations, this time at my sister and Jens place. <3 They made it so pretty, gingerbread with everyone’s names, Christmas porridge and good food. We hung out, the kids got gifts and we had the best time. <3

Vi lekte med alla presenter och Livias favorit var en docka man kunde sminka och fixa håret på. Tillslut var det min tur, så jag fick håret fixat och smink. ;-)

//We played around with all the gifts and Livia’s favorite was a doll you could put make up on and fix the hair on. In the end it was my turn, so I got my hair done and make up. ;-)

Den här lillens favorit var såklart en bil man kunde styra, haha! <3 Jag saknar dom redan, mina små älsklingar. Dom är påväg upp till Norrland nu så vi åkte till Spanien där vi är nu. Det var så mysigt att träffa pappa, mina bröder och hundarna igår. Som jag saknat dom! Det är 4 månader sedan vi var här sist så det var riktigt mysigt att vakna upp i huset imorse. :-) Tack livet för den här helgen!! Hörs sen babes, PUSS <3

//The little guys favorite was of course a car you can drive, haha! <3 I miss them already, my little babies. They’re on their way up north now so we went to Spain where we are now. It was so nice to see my dad, little brothers and the dogs last night. I’ve missed them so much! It’s 4 months ago since we were here last time so it was super cozy to wake up in the house this morning. :-) Thanks life for this weekend!! Talk later babes, HUGS <3

6 reaktioner på “STHLM WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.