SUNDAY BRUNCH

Brunch at one of our fave spots – Hustle n’ Flow in San Pedro. <3

Hej hjärtan! Sista dagen att preppa inför JULAFTON! Peppen är total, haha! Jon och jag åkte iväg och åt brunch på favoriten Hustle N’ Flow, vi tog en varsin ingefära/gurkmeja-shot (som var stark som ni ser haha) och sen åt jag en blå smoothie-bowl, Jon åt en jordnötssmör-bowl och sen tog vi in sötpotatis-rösti med guacamole. Yum! Hett tips återigen om ni är närheten. :-) Efter det åkte vi och handlade det sista inför morgondagen men vi var lite sent ute… All risgrynsgröt var slut, alla pepparkakor och lite annat. Jag provade baka ett annat recect jag tänkte dela med er här efter att jag smakat det, just nu står det i frysen. :-) Solen skiner här och det är varmt när man sitter i lä, så julkänslorna är inte så stora haha! Hoppas på att jag känner av det lite imorgon när vi äter julmat och hänger med familjen. För mig är ju julen snö och kyla, även om jag varit här flera år på julen (och älskar det!). Förra året var vi ju i riktigt vinterland vilket var mysigt, så där kände jag verkligen att det var jul. Känner det inte så mycket här om jag ska vara ärlig. ;-) Ha en fin söndag hjärtan, massa kärlek <3

//Hey loves! Last day of prepping for CHRISTMAS EVE! The excitement is real, haha! Jon and I went for brunch at our favorite Hustle N’ Flow, we had a ginger/turmeric shot each (which was strong as you can see haha) and then I had a blue smoothie bowl, Jon had a peanut butter bowl and then we ordered a sweet potato “rösti” with guacamole. Yum! Great tip again if you’re around. :-) After that we went and did the last minute grocery shopping for tomorrow but we were a bit late… All the rice porridge (is that a swedish thing to eat?) was out of stock, all the gingerbread and some other things. I tried to bake another recipe that I’m planning to share with you guys after I’ve tried it, right now it’s in the freezer. :-) The sun is shining and it’s hot when you’re in the sun, so my Christmas spirit is not that big haha! Hoping that I will feel it tomorrow when we’re eating Christmas food and hanging out with the family. For me Christmas is snow and cold, even if I’ve been here several years during Christmas (and I love it!). Last year we were in a true winter land which was cozy, then I really felt that it was Christmas. I don’t feel it that much here to be honest. ;-) Have a great sunday loves, lots of love <3

7 reaktioner på “SUNDAY BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.