CHRISTMAS MORNING

The gang and I out for a Christmas walk this morning. <3 MERRY CHRISTMAS BABES!! <3

Good morgon hjärtan och GOD JUL!! <3 Imorse startade vi dagen med en prommis med hundarna uppe i bergen, jag var såklart klädd i rött dagen till ära. :-) Nu kommer snart familjen över så jag måste fixa glögg och pepparkakor och efter det fixa det sista med maten. Jag ville bara kika in här och önska er alla en mysig jul. <3 Tack för att ni kikar in här varje dag och följer med mig på min resa i livet, ni är guld värda och det känns alltid som jag vill berätta vad som hänt i mitt liv för alla mina vänner runtom i världen. Massa kärlek till er alla och ha en mysig dag med dom du gillar. PUSS och GOD JUL! <3 <3 <3 <3

//Good morning loves and MERRY CHRISTMAS!! <3 We started this morning with a walk with the dogs up in the mountains, of course I was dressed in red today. :-) My family will soon come over so I have to fix “glögg” and gingerbread and after that the last few things with the food. I just wanted to check in here and wish you all a cozy Christmas. <3 Thanks for checking in here every day and thanks for following my journey in life, you guys mean so much to me and it always feels like I want to tell all my friends around the world what is going on in my life. Lots of love to you all and have a cozy day with the people you like. KISSES and MERRY CHRISTMAS! <3 <3 <3 <3

21 reaktioner på “CHRISTMAS MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.