Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:29 | December 25, 2018

CHRISTMAS EVE

Such a cozy day yesterday with the family! <3 Good food, sun, chocolate and charades. ;-)

Hej hjärtan! Jag tog en liten helgdag idag men blev sugen på att komma in här och skriva hej. :-) Vi hade en så mysig julafton igår, precis som jag ville ha det! Familjen kom hit, vi lagade maten och vi körde lite knytkalas då det var enklast. Jag fixade brysselkål i ugnen (så gott, första gången jag gjorde det!), en sötpotatis-sallad, veganska “köttbullar” och lite bakning. Farmor fixade sill, julskinka osv. Vi åt länge och sen satte vi oss ute i solen tills den gick ner, då gick vi in och la oss i sofforna innan jag drog igång alla och körde charader haha! Det var SÅ kul och wow vad man skrattar, jag laddade ner en app bara som gav förslag så det kan ni göra om ni är sugna på att hitta på något kul. :-) Vi avslutade dagen med en film i bio-rummet, det är verkligen magiskt att se mycket folk i vårt hus och jag älskar det mer och mer för varje gång vi är här. <3 Jag har inga julklappar att visa upp då vi körde julklappsfritt i år, vi alla kände väl att det är så onödigt att bara köpa nåt för att köpa så vi bestämde att vi skippar det i år. Så skönt faktiskt, jag har alltid så svårt att komma på julklapp till Jon haha! PUSS, hoppas ni fortsätter njuta lite av julen. <3

//Hey loves! I decided to have a mini day off today but I felt like coming in here and say hi. :-) We had such a cozy Christmas Eve yesterday, just like I wanted it! The family came here, we cooked food and we decided that everyone would bring something since it’s the easiest. I made Brussels sprouts in the oven (so good, it was the first time I did it!), a sweet potato salad, vegan “meatballs” and some baking. My grandma fixed the herring, Christmas ham etc. We ate for a while and then we sat out in the sun until it set, then we went inside and just hung out on the couch until I made everyone do charades haha! It was SO much fun and wow how much you’re laughing doing it, I downloaded an app that gave ideas so that’s a great tip if you feel like doing something fun. :-) We finished the day with a movie in the cinema room, it was just magical to see so many people in our house and I love it more and more each time we’re here. <3 I don’t have any gifts to show you since we went for no Christmas gifts this year, we all felt that it was unnecessary to just buy things to buy so we skipped that this year. So nice actually, I always have such a hard time coming up with what to give Jon haha! HUGS, hope you’re enjoying Christmas a bit more. <3


17 kommentarer17 kommentarer om “CHRISTMAS EVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här