Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:29 | December 25, 2018

CHRISTMAS EVE

Such a cozy day yesterday with the family! <3 Good food, sun, chocolate and charades. ;-)

Hej hjärtan! Jag tog en liten helgdag idag men blev sugen på att komma in här och skriva hej. :-) Vi hade en så mysig julafton igår, precis som jag ville ha det! Familjen kom hit, vi lagade maten och vi körde lite knytkalas då det var enklast. Jag fixade brysselkål i ugnen (så gott, första gången jag gjorde det!), en sötpotatis-sallad, veganska “köttbullar” och lite bakning. Farmor fixade sill, julskinka osv. Vi åt länge och sen satte vi oss ute i solen tills den gick ner, då gick vi in och la oss i sofforna innan jag drog igång alla och körde charader haha! Det var SÅ kul och wow vad man skrattar, jag laddade ner en app bara som gav förslag så det kan ni göra om ni är sugna på att hitta på något kul. :-) Vi avslutade dagen med en film i bio-rummet, det är verkligen magiskt att se mycket folk i vårt hus och jag älskar det mer och mer för varje gång vi är här. <3 Jag har inga julklappar att visa upp då vi körde julklappsfritt i år, vi alla kände väl att det är så onödigt att bara köpa nåt för att köpa så vi bestämde att vi skippar det i år. Så skönt faktiskt, jag har alltid så svårt att komma på julklapp till Jon haha! PUSS, hoppas ni fortsätter njuta lite av julen. <3

//Hey loves! I decided to have a mini day off today but I felt like coming in here and say hi. :-) We had such a cozy Christmas Eve yesterday, just like I wanted it! The family came here, we cooked food and we decided that everyone would bring something since it’s the easiest. I made Brussels sprouts in the oven (so good, it was the first time I did it!), a sweet potato salad, vegan “meatballs” and some baking. My grandma fixed the herring, Christmas ham etc. We ate for a while and then we sat out in the sun until it set, then we went inside and just hung out on the couch until I made everyone do charades haha! It was SO much fun and wow how much you’re laughing doing it, I downloaded an app that gave ideas so that’s a great tip if you feel like doing something fun. :-) We finished the day with a movie in the cinema room, it was just magical to see so many people in our house and I love it more and more each time we’re here. <3 I don’t have any gifts to show you since we went for no Christmas gifts this year, we all felt that it was unnecessary to just buy things to buy so we skipped that this year. So nice actually, I always have such a hard time coming up with what to give Jon haha! HUGS, hope you’re enjoying Christmas a bit more. <3


18 kommentarer18 kommentarer om “CHRISTMAS EVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättehärliga och mysiga bilder!! <3
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Queen Janni, Merry Christmas to you, Jon and your familie’s. Rickard looking like model material.
  Wish you both contiued success in 2019 :)

  Reply
 • Haha, thanks! <3 I'll let him know that.. ;-)

  Reply
 • I am ltonser. I need help. What can i do it?

  Reply
 • Önskar er en god fortsättning!
  http://Www.caloveline.com

  Reply
 • Vilken söt dress du hade på dig. Himla fin! :-)

  Reply
 • Merry Christmas!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Merry Christmas! <3

  Reply
 • Klänningen!!!! Vart e den ifrån ??

  Reply
 • Från Storets, det är en blus och ett set! :-) Xx

  Reply
 • So fun to celebrate Christmas in the sun. Lovely photos. Hope you had a lovely Christmas!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • VART ÄR KLÄNNINGEN IFRÅN? Snälla Janni berätta. I need it in my life

  Reply
 • Från Storets, det är ett set och en blus! :-) <3

  Reply
 • Wow, that looks amazing! Hope you had a great time. <3
  Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Önskar er en god fortsättning!

  Reply
 • Free Hack for ROBLOX RX GENERATOR

  ROBLOX HACK 2019

  KW:
  Roblox Robux Hack Generator 2019
  Roblox Free Robux 2019
  Roblox Free Robux 2019
  Roblox Generator No Survey 2019
  Roblox Free Robux 2019
  Free Robux Now 2019
  Roblox Get Free Online 2019
  Roblox Codes 2019
  Roblox Online 2019 HACK
  Roblox Hack Download 2019
  Hack For Roblox 2019
  Roblox Robux Adder 2019
  Robux Generator 2019
  Roblox Online Free 2019
  Roblox Robux Site 2019
  Robux Generator 2019
  Roblox Download Free 2019
  Websites To Get Free Robux 2019
  Roblox Hack 2019
  Free Robux That Works 2019

  Reply
 • (L.e.a.k!) ZiP] Blaqk Audio – Only Things We Love ((.Album (^zip^)) 2019 Torrent Download )320 kbps( Mp3 01.03,2019 Mp3 Complet / Update Télécharger Blaqk Audio – Only Things We Love Album / Zip File! Download Blaqk Audio – Only Things We Love #BESTALBUM#

  New: http://bit.ly/2B9QCDi

  Reply
 • Śliczne rzęsy w Opolu

  śliczne rzęsy: https://nl-nl.facebook.com/IdeaPiekna/

  Przedłużanie i zagęszczanie rzęs w mieście Opole – tanio i dobrze

  Zabieg zageszczania rzes ułatwia życie kobietom, które cenią swój czas, a chcą mieć codziennie pięknie podkreślone oko. Metoda ta staje się coraz bardziej popularna.
  nie czekaj umów się dziś!

  Wyszukiwania podobne do:
  Przedluzanie rzes Opole na OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Opole zdrowaskora.opole przedluzanie-rzes-11-nowosc/
  Przedluzanie rzes – metoda 2D i 3D – Opole – Salon kosmetyczny …
  Sztuczne rzesy – rodzaje. Jak wybrać metode przedluzania rzes?
  przedluzanie rzes opole cenaNice eye
  rzesy 3d opole Krapkowice

  Reply