NEW YEARS EVE

Hej hjärtan! TACK för all feedback om podden, vi är så glada att ni verkar gilla den så mycket!! <3 Eftersom jag inte kunnat ladda upp bilder så tänkte jag visa hur vi spenderade nyår, från morgon till kväll. :-) Vi startade dagen hemma med frukost och brasa. Det här är mitt favvoställe i hela huset.

//Hey loves! THANKS for all the feedback about the podcast, we’re so happy that you seem to like it that much!! <3 Since I haven’t been able to upload any photos I thought it was time for me to show how we spent new years, from morning until night. :-) We started the day at home with breakfast and a fire. This is my favorite place in the entire house.

Efter frukost så hade vi paddel-turnering, haha! Det var Jon och jag, Hans, Maria, min pappa, Benni, min kusin Basse och hans tjej Alexandra. SÅ kul!!

//After breakfast we had a paddle tournament, haha! It was Jon and I, Hans, Maria, my dad, Benni, my cousin Basse and his girlfriend Alexandra. SO much fun!!

Alexandra och jag var på lag, och jag fick kämpa för att ens vara i närheten av så duktig som hon är. ;-) Jag vill ju inte vara sämre så jag kämpade och blev lite arg på mig själv när jag inte var lika grym, men så fick jag tänka på att hon faktiskt har varit proffs i tennis… Haha! Superkul att spela, ett grymt sätt att få in träning och häng med vänner. Tips tips!

//Alexandra and I were on a team, and I had to fight to be even close to as good as she is. ;-) I don’t want to be bad at something so I really fought and got angry with myself when I wasn’t as good, but then I had to think about that she’s actually been a pro at tennis… Haha! Super fun to play, a great thing to get in training and hang with friends. Tip tip!

Efter paddel så hade Klara landat i Marbella, så vi åkte hem och duschade och bytte om innan vi åkte iväg för lunch. Vi åkte till fresh food café (ett favvoställe här) och åt fräsch mat. Jag tog en sallad med dadlar och nötter (det brukar vara fetaost också men valde bort den pga veganskt), vi har ju ätit mycket hemma nu så äter sällan sallad nu för tiden. Det blir mest bönor, ris/potatis, grönsaksmix, avokado och hummus – vilket mättar bättre. Den här salladen ser inte så mycket ut för världen men det är sjukt god! Vi delade på en acaibowl som efterrätt, yum!

//After paddle Klara had landed in Marbella, so we went home for a shower and changed before we went for lunch. We went to Fresh Food Café (a fave place here) and had some fresh food. I had a salad with dates and nuts (they usually have feta cheese on top but I removed it because of vegan), we’ve been eating at home so much so I rarely eat salads nowadays. We mostly have beans, rice/potatoes, veggie mix, avocado and hummus – which makes you fuller. This salad might not look like something special but it’s so tasty! We shared an acai bowl as dessert, yum!

Det här var min outfit för dagen, comfy och enkelt. Kavaj och jeans från Gina Tricot, C’est Normal tisha och gamla skor från Pull & Bear. :-) Det här var lite varmt dock, vädret har varit helt galet här dessa dagar!

//This was my outfit for the day, comfy and simple. Blazer and denims from Gina Tricot, C’est Normal tee and shoes from Pull & Bear. :-) This was a bit too hot though, the weather has been insane these days!

 

Efter det hängde vi hemma i solen, duschade och gjorde oss fina för kvällen. Någon timme innan vi skulle på middag tog vi fram lite popcorn och bubbel. :-) Vi har ju massa flaskor kvar från bröllopet där vi gjorde flaskor med Richard Juhlin, så vi drack alkoholfritt som fördrink. Så mysigt med en liten fördrink innan middag! (Ps. vi ska köpa champagne-glas, haha)

//After that we just hung out in the house in the sun, showered and got ready for the night. An hour before dinner we had some popcorn and sparkles. :-) We have lots of bottles left from the wedding since we created them with Richard Juhlin, so we had non alcoholic as a pre-drink. It’s so cozy with pre-drinks before dinner! (PS. we will buy champagne glasses, haha)

Vi åkte till OCCO där vi skulle fira det nya året, alla hade gjort sig fina och vi var så redo för en grym kväll! <3 Dom hade fixat det så fint där inne, massa ballonger och en riktigt härlig atmosfär!

//We went to OCCO where we were celebrating the new year, everyone were so dressed up and we were so ready for a great night! <3 They made it so pretty in there, lots of balloons and just a great atmosphere!

Här med min fina man! <3 Första nyåret som man och fru – så overkligt och så fantastiskt! Vi åt 4-rätters, drack goda drinkar (deras mojito var galen!!) och dansade till tolvslaget. :-) Vi hade en ganska tidig kväll vilket var skönt dagen efter, jag festar sällan men kan såklart tycka att det är superkul men samtidigt så blir jag SÅ bakfull efter en utekväll så det är sällan jag känner att det är värt det haha! Vi hade ett riktigt mysigt slut på 2018, tack för det här året. <3 PUSS och kärlek till er!

//Here with my lovely husband! <3 The first new year’s as husband and wife – so unreal and so amazing! We had a 4 course meal, had good drinks (their mojito was insane!!) and danced at midnight. :-) We had a pretty early night which was nice the next day, I rarely party but of course I can think that it’s super fun to do but at the same time I get SO hungover after a night out so I almost never feel that it’s worth it haha! We had a really cozy end to 2018, thanks for this year. <3 HUGS and love to all of you!

16 reaktioner på “NEW YEARS EVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.