PODCAST IS LIVE!

It’s LIVE!! Find the podcast HERE!   Photos by Fabian Wester!

God morgon hjärtan! Idag släpps äntligen våran podd – det ska bli så kul att höra vad ni tycker!! :D Vi pratar om era fördomar – är jag en känslokall tjej, utan egna åsikter och utan vänner? Är min syster deprimerad, ensam och någon som aldrig skrattar? Ni får lyssna helt enkelt. ;-) Det hade varit super att få lite feedback från er efter första avsnittet, det är ju som sagt vårt första avsnitt någonsin så be kind haha! Nästa avsnitt spelar vi in imorgon så om ni har något ni vill att vi ska ta upp så kommentera det under dagen. Ni hittar podden HÄR! <3 Let’s do this! Massa kärlek <3

//Good morning loves! Today we’re finally releasing our podcast – I can’t wait to hear what you guys think (if you can listen, as I said before – try to learn Swedish hehe). :D We’re talking about your prejudices –  am I an emotionless girl, without any opinions and without friends? Is my sister depressed, lonely and someone who never laughs? You’ll hear about it in the podcast. ;-) It’s so hard for me to translate the Swedish here since I can’t really ask for feedback from the first episode, I will try to pin down the main points we talked about and tell you about it. Hope that’s ok for you guys! You can find the pod HERE! <3 Let’s do this! Lots of love <3

42 reaktioner på “PODCAST IS LIVE!”

 • Erika says:

  Wow! Har lyssnat nu och ni är ju så härliga! Kommer garanterat fortsätta lyssna på er. Ni låter naturliga och avslappnade, som om ni inte gjort nåt annat. Såå kul, heja er!!
  Kram Erika

 • Anonymous says:

  Så härliga och så kul :-)

 • Cicci says:

  Tyckte det var jätteroligt att höra, kul att ni var bjussiga. MEN jag anser att även om du skulle leva på Jons pengar eller om Jon skulle leva på dina pengar så spelar det överhuvudtaget ingen roll, så gör vi ju alla i våra relationer och det är inget fel med det!
  Jag skulle vilja höra dina förväntningar innan ni ev. Får barn, skulle vara roligt att jämföra med hur det egentligen var samt michaelas förväntningar vs reality. Var ni ser er om tio år. Sen så är det alltid roligt att höra era personliga åsikter om bl.a politik, miljö, alltså typ såna saker ni inte pratat så mycket om. Politik är ju för övrigt skittråkigt men ni fattar poängen! Lyssnarhistorier är ju också roligt!

 • Birgitta says:

  Jättekul att lyssna på er systrar! Ni kunde vara mina döttrar 😉 Började följa dej Janni och Jon då vi ofta åker på semester till Marbella. Jag och min man gillar att upptäcka nya ställen, äventyr och bra matställen och vi har prövat flera av de du rekommenderat🤗 Om er podd – kul att få följa er två som har så olika liv! Kommer bli super att få lära känna er lite mer! Är inte fel att man är perfektionist och vill visa bra saker! Var stolt över att ni gör ett fantastiskt fint jobb!! Det är ju det som gör att man vill till ställen ni varit på! Vill bara säga att du Mikaela glömde berätta vad Jens gör nu när han inte håller på så mycket med skidor😉 Kul att höra om era liv och också motgångar och hur ni löser dem. Hälsningar Birgitta 👍👌🤗👋

 • Rebecca says:

  Super avsnitt! Ni var verkligen grymma & så naturliga! Skulle vara jättekul om ni körde en Q&A med era män, typ dem får svara på frågor om er & man fick lära känna dem
  Bättre 😊 tyckte det skulle vara kul om ni pratade om relationer, då ni har så olika liv & hur just ni får det att fungera. Skulle vara kul om Ni också tog upp era syner på framtiden/familj, era karriärer/influenser industrin, Q&A’s, hälsa/träning, självkänsla & prata om era olika vardagar😊

 • Malin says:

  Hej janni! Jag älskar eran podd än så länge och skulle älska om ni skulle kunna prata om hur man kanske startar ett företag, liksom alla delar i det. Från första stegen med att hitta fabriker och skapa en hemsida osv och bara ett väldigt detaljerat avsnitt angående det!!

  • Anonymous says:

   Verkligen! Vore kanon.

  • Anonymous says:

   Same! Skulle också vilja höra om inatagram/bligg/YouTube /influencer jobb.
   Speciellt nu när det verkar som att Mikaela också försöker livnära sig på att vara influence, så skulle det vara kul att höra om hur man startar upp en blogg, hemsida, YouTube etc. Allt jobb “behind the scenes”

  • janni says:

   Absolut, grymt tips! Tack!! Kram!

 • Bella says:

  Så bra avsnitt! Skulle vara kul om ni pratade om det nya året, vad ni ser fram emot i år och om ni har några nyårslöften etc :)

 • Anonymous says:

  ÄLSKADE podden! Sjukt glatt överraskad! Fortsätt föralltid snälla! <3

 • Therese says:

  Jättebra podd Janni och Michaela! Är så kul att få kunna lyssna på er och ert positiva driv varje vecka från nu! Längtar redan till nästa podd. Grattis till en sjukt bra start! 😃

 • emma says:

  Ser så fram emot att lyssna!! Ska lyssna senare idag :)

 • M says:

  Så kul att lära känna er lite bättre! Tycker ni hanterat alla frågor bra, som ni säger så ser ju vi bara den bild ni valt att visa oss i sociala medier. Roligt att få en mer rundad bild av hur ni är i verkligheten. :)

 • P says:

  Superbra första avsnitt! Skulle vilja veta lite mer vad ni ser er själva i framtiden. Har ni någon bucket list? Vad har ni sysslat med för sporter? Och sen de ämnena ni själva känner för att dela med er av.

  Vill också bara tillägga att många av de fördomar som kommenterades inte nödvändigtvis speglar det du visar. Jag läste igenom dem och undrade om vi läste samma blogg. Många kändes väldigt elaka och jag tycker inte alls att det är så du framstår :) ville bara säga det också, ha en bra dag!

  • Anonymous says:

   Jag tror att många har fått en bild av en “kall och självcentrik” person från att ha tittat på Jon’s vloggar. Jag tror had har sett varenda blogg från start och ja, det är den bilden man får av Janni.

   • P says:

    Har också kollat på vloggarna, och har inte den uppfattningen. För mig framstår hon som en positiv, självsäker och rätt ”chill” tjej. Tror det kan vara lätt att blanda ihop självsäker och ego ibland.

   • janni says:

    Tråkigt att höra, du får dock tänka på att du ser 10 minuter från en dag och att jag haft en kamera som filmar en rakt i ansiktet de senaste 2,5 åren… ;-) Kram!

  • janni says:

   Tack för grymma tips!! <3 Haha, ja jag kände väl att jag kanske visar en helt annan bild än den jag är men då är det skönt att höra kommentarer som din. ;-) Stor kram!

 • Filippa says:

  Jag skulle vela ha en podd där ni berättar hur ni kände er när ni gick ut i arbetsvärlden för första gången. Jag är snart där och känner mig ganska nervös inför detta. Skulle vara kul med lite tips:)

 • Caloveline says:

  Vad roligt med en podd! Ska in och lyssna nu
  http://Www.caloveline.com

 • Tove says:

  Jättebra avsnitt! Ni har röster som är härliga att lyssna på, det var bra ljud, alltså inte för högt eller lågt och inget brus eller annat störande, hög kvalité. Ni är ärliga och öppna.

 • Jenney says:

  Jag älskade verkligen er podd! Det kändes som att man verkligen fick lära känna er och inte bara “följa” ert liv. Så kul!!

 • Maja says:

  SÅ underbar podd alltså! Ser så fram emot kommande avsnitt, ni är så härliga och fina!! :D <3

 • Anonymous says:

  Loved it! Can’t wait for next episode :D

 • J says:

  Åh så kul det var och äntligen få lyssna, längtat så mycket, följt er båda så länge så det känns extra kul när ni gör något tillsammans. Kommer följa er flitigt <3 Jag skulle önska att ni pratar om någon träning/hälsa relaterat sedan såhär i början av året skulle det vara kul och höra om era önskningar/förväntningar/mål för året. KRAM!

 • KK says:

  Elsker podden! Klem fra Norge!

 • Aurora says:

  Jättebra avsnitt och härlig energi! Tycker om att ni har inslag av både humor och mer seriösa ämnen. Längtar redan tills nästa! Kram :)

 • Thale says:

  Elsket podcasten deres! Gleder meg til fortsettelsen ❤️😃

 • S says:

  Älskade podden!! Ska bli så roligt att få veta mer om er! :D

 • Mireia says:

  Congratulations to both of you!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Helena says:

  Jättehärligt första avsnitt! Kul att lyssna på er och få en annan bild än vad man kanske får av att läsa era bloggar etc. även om jag tycker det är lite sjukt att folk skapar sig egna bilder av er bara genom sociala medier, man får jag sällan se hela den ”verkliga” sidan av en person bara genom en blogg tex. och roligt att få höra dig prata svenska janni hehe. kul också att få lyssna på två systrar, har själv en syster så kan relatera till den relationen 😀ser fram emot nästa avsnitt och kommer fortsätta lyssna! Kram på er!

 • Elsa says:

  Alltså bästa podden!! SÅ kul verkligen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.