HAPPY PLACE

Mine and Maxi’s happy place – he gets to run around all free and me too. :-))

God morgon babes! Såhär avslutade vi våran fredag – så vill jag avsluta varje fredag. Hej 29-åring, hehe! Jag är pepp på att festa dock så lite ungdomligt har jag kvar i mig. ;-) Vi åkte till vårt favvoställe som ni alltid frågar om, jag vet bara inte hur jag ska förklara vart det ligger. Men åker en bakväg och parkerar på en grusväg… Anyways, vi åker oftast dit eftersom Maxi kan springa fritt där. Det är nästan inga människor där så det är superlyxigt för honom som annars alltid måste gå i koppel. När han springer runt med tungan ute så ser man hur glad han är, då blir jag glad. Kommer sno Maxi i sommar, min pappa har ingenting att säga till om. Han är min hund också. ;-) Marbella är verkligen mitt happy place, jag njuter av livet fullt ut här. Nu har vi bara två dagar kvar innan vi åker till Stockholm för jobb och sen till Åre för att fira påsk med Jons familj. Det ska bli SÅ mysigt och förhoppningsvis blir det lite skidåkning, vi har inte åkt skidor på ett år så jag är otroligt peppad! Puss hjärtan. <3

//Good morning babes! This is how we ended our friday – how I want to end every friday. Hey 29-year old, hehe! I want to party soon though so I have some youth in me still. ;-) We went to our favorite place that you always ask about, I just don’t know how to explain where it’s located. You go on a back road and park on a gravel road… Anyways, we usually go there since Maxi can run freely there. There’s almost no people there so it’s perfect for him who’s usually always in a leash. When he’s running around with his tongue out you can really see how happy he is, which makes me happy. I will steal Maxi this summer, my dad has nothing to say about it. He’s my dog too. ;-) Marbella truly is my happy place, I enjoy life to the fullest here. Now we only have two more days here before we’re going to Stockholm for work and then Åre to celebrate easter with Jon’s family. It will be SO cozy and hopefully we’re gonna do some skiing, we haven’t skied all year so I’m super excited! Hugs loves. <3

10 reaktioner på “HAPPY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.