MONACO VLOG

A vlog from yesterday – at home in Monaco again. <3

Hej hjärtan! Här kommer en vlogg från gårdagen. :-)) Jag har blivit riktigt snabb på att redigera nu, haha! Började klippa vloggen vid 09 imorse och vid 10.30 exporterade jag den, väldigt skönt. Igår hängde vi hemma, gick till gymmet där vi inte varit på flera månader (alltså här i Monaco, vi har varit på gymmet hehe), vi lagade mat och hade spa-kväll. En vanlig lördag hemma med andra ord. Ni brukar ju ofta säga att ni vill ha vanliga vloggar hemifrån så det fick ni nu. Hoppas ni gillar den! Nu ska den här nya F1-nörden kolla på racet som startar klockan 14, peppen är total!! Vem har jag blivit… Haha! Puss och kärlek <3

//Hey loves! Here’s a vlog from yesterday. :-)) I’ve gotten so fast at editing now, haha! I started editing the vlog at 9 this morning and I exported it at 10.30, very nice. Yesterday we hung out at home, went to the gym where we haven’t been in months (I mean in Monaco, we’ve been to the gym hehe), cooked food and had spa night. Just a regular saturday at home. You usually say that you want regular vlogs from home so that’s what it is. Hope you like it! Now this newly F1 nerd will watch the race that starts at 2pm, the excitement is real!! Who have I become… Haha! Kisses and love <3

29 reaktioner på “MONACO VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.