Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:33 | May 15, 2019

MAÑANA MAÑANA

Hej babes! Jag har verkligen ändrat mina morgonrutiner här och efter det går dagen i ett, så jag hinner inte sätta mig med bloggen förrän på kvällen. Eller hinner och hinner, jag “skjuter” på det pga att jag knappt fotar något. Vad har hänt med mig!? Jag som älskar att fota har verkligen noll motivation. Hatar att det känns så. Då finns det inte så mycket för mig att blogga om då heller. Nu ska jag ha ett mål from imorgon, att fota. Vi har dock möte med C’est Normal hela dagen imorgon men iallafall, haha! ;-) Dags att spana på mina senaste dagar från mobilen, här på en solig prommis en morgon. <3

//Hey babes! I’ve really changed my morning routines here and after that the day passes by fast, so I have time to sit down with the blog at night. Or time and time, I “push” it forward because I barely take any photos. What has happened to me!? I love to take photos but I have zero motivation for it. Hate that it feels that way. There’s not that much for me to blog about then either. Now I’m gonna have a new goal from tomorrow, that is to take photos. We have a meeting with C’est Normal all day tomorrow though but still, haha! ;-) Time to check out what I’ve been up to the last few days from my phone, here on a sunny walk one morning. <3

Som ni vet låg Jon på sjukhus i 2,5 dag… Stackaren! <3 Aldrig kul att se sin älskling må dåligt eller ha ont. Nu mår han bättre dock! <3

//As you know Jon was in the hospital for 2,5 days… Poor him! <3 It’s never fun to see your love feel bad or be in pain. He feels better now though! <3

En ny rutin – en timme om dagen här i en solstol. Då bygger jag en bra bränna och bränner mig inte! :-) (Kör alltid spf 50 i ansiktet om någon undrar, det gör jag året om typ).

//A new routine – one hour a day right here on a sunbed. Then I’m building up a good tan and I’m not burning. :-) (I always use spf 50 on my face if someone was wondering, I use it all year around basically).

Söta klänningar och en knopp på huvudet – standardlooken här just nu. Klänningen är från Suboo (kan försöka fota bättre bilder sen!).

//Cute dresses and my hair in a bun – standard look here at the moment. The dress is from Suboo (can try to take better photos later!).

Alla utsikter här! <333 Vi har tagit minst en promenad om dagen, bästa starten eller avslutet på dagen.

//All the views here! <333 We’ve been out for at least one walk a day, the best start or end to the day.

När Edita var här gick vi prommis och hade girl talk, SÅ mysigt! Nu har hon åkt och jag saknar henne redan. :-(

//When Edita was here we walked and had girl talk, SO cozy! Now she left and I miss her already. :-(

Jag brukar ju vara kocken här hemma men Benni har tjatat i en månads tid om hans acai-bowls så nu var det hans tur, haha! Riktigt bra var den faktiskt, och jag klagar inte när jag får frukost serverat. :-)

//I’m usually the chef at home but Benni has been talking about his acai bowls for a month so now it was his turn, haha! It was really good actually, and I’m not complaining when I get breakfast served. :-)

Jag har bytt ut Edita mot Maxi – han ställer alltid upp på prommis och han älskar det! Världens finaste kille, det finns seriöst ingen hund som honom. Jag ska skämma bort honom hela sommaren med promenader och lek! <3

//I’ve exchanged Edita for Maxi – he’s always there for a walk and he loves it! The most beautiful guy, there’s seriously not a dog like him. I’m gonna spoil him all summer with walks and play! <3

Over and out från en glad tjej! :-) Vi åker tillbaka till Monaco på fredag vilket ska bli mysigt. Jag vill ha några mysiga dagar där innan vi åker tillbaka hit för sommren! Hoppas ni har en fin kväll, massa kärlek till er. <3 Och har ni tips på hur man blir foto-peppad igen så är det mer än välkommet i kommentarsfältet. ;-) <3

//Over and out from a happy girl! :-) We’re going back to Monaco on friday which will be cozy. I want to have some nice days there before we’re going back here for the summer! Hope you’re having a great night, lots of love to all of you. <3 And if you have tips on how to get excited to take photos again that’s more than welcome in the comment section. ;-) <3


23 kommentarer23 kommentarer om “MAÑANA MAÑANA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I hope you’ll find the motivation again ! I feel like it’s been a year or so that you’re saying it and I miss these outfits inspirations

  Xx

  Reply
 • I know, I truly hope it comes back too! I got it back in Costa Rica, but then we’ve been so bad at taking photos. I’m thinking about hiring a photographer, then I might take more photos. ;-) Xx

  Reply
 • Vad tråkigt att du känner att du inte har något att blogga om pga brist på intresse för outfits. Har du inget annat kul/spännande/intressant i ditt liv? :/ Lite sorgligt på nåt sätt. Det lät så… tunt.

  Reply
 • Det var såklart inte bara det jag menade, jag menar brist på inspiration allmänt. Jag tränar men fotar det inte, jag har på mig kläder men fotar det inte, jag lagar massa mat men fotar det inte, fixar i hemmet men fotar det inte osv. Jag har bara noll inspo till fotande men hoppas på att få tillbaka det och dela det ni brukar gilla att se! :-) Kram!

  Reply
 • Janni! Så tråkigt med motivationsdipp, men helt förståeligt! När jag dippar försöker jag hitta tillbaka till det jag tyckte var kul från början, t.ex med fotande för mig är att samla minnen med nära och kära från resor och vardag. Kanske testa att framkalla lite bilder från en resa eller liknande och gör ett mysigt fotoalbum och ge till någon du håller kär? :))

  Reply
 • Toppenidé! <3 Tack fina!

  Reply
 • Vilken härlig morgonrutin du har och poolen ser helt underbar ut! :-D

  Reply
 • Hej!
  Aldrig kul med att inte känna motivation. Men för att ge dig lite pepp, när jag går in och läser en blogg så är det just sånna inlägg som dom här som faktiskt är mina favoriter!😊 Du gör ett grymt jobb, är inspirerande, och din och Michaelas podd ( Höjdpunkten på hela veckan ).
  Stor kram!

  Reply
 • Tack fina, det gör mig glad! <3

  Reply
 • I have seen you grow a lot over the past year and this might be one reason why you’ve lost your inspiration for the blog. You have changed many things in you personal life (plant-based diet, less traveling, focusing on sustainability, more mindful living), yet this does not reflect on your blog that much. Personally, I would love to see a sustainable fashion blogger/influencer that highlights different sustainable brands. This industry is growing really fast and there are more and more options for fashion. For example, I feel slightly conflicted if I see you being really passionate about the environment and in the next vlog you show us Nakd haul, which clothes are fast fashion. Of course one person can’t do everything but perhaps this will give you some new ideas and inspiration :-) My favourite sustainable brands are Reformation (vintage style LA brand), Filippa K, Everlane (basic clothes), Misha Nonoo, Stella McCartney (love that she doesn’t use real leather), Allbirds (footwear), Matt and Nat (vegan leather bags), COS and &Other Stories (they have sustainable lines), Tropics of C (swimwear) and I’m sure there’s lots more to explore. I would LOVE to see more influencers pushing towards more sustainable fashion and changing the influencer industry by doing this. I think you have built an amazing platform that also comes with a lot if responsibility. Take care :-)

  Reply
 • Jag känner såå igen mig! Speciellt på helgerna när jag kopplar bort telefonen, då är det svårt att få motivation till att fota! Men då brukar jag påminna mig om hur mycket jag älskar att kunna kolla tillbaka i kameraalbumen på minnen från året eller åren innan, och då är det såå värt att fota! Så lägg den tanken i huvudet så kanske lite motivation smyger sig fram, vad vet jag?

  Reply
 • Tack fina för tips, du har helt rätt! <3

  Reply
 • I really hope you don’t see your loved one in hospital ever again!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/manolo-blahnik-hangisi-dupes/

  Reply
 • hej! Kan du inte skriva lite om vad du gör om dagarna? Alltså vad är det du gör när du inte hinner blogga? tror inte jag riktigt förstått än och vore intressant att höra :)

  Reply
 • Jo absolut, men maila och sitta med skisser för framtida kollektioner och planering för samarbeten kanske inte är superkul att läsa om. Men jag kan försöka dela mer sånt! :-) Kram!

  Reply
 • Älskar dessa inlägg!

  Reply
 • Fina Janni! Kan inte du berätta om hur du gör för att motivera dig till att gå upp tidigt och göra saker på morgonen? I podden eller här. Jag själv är student och har så svårt att dra mig i kragen och gå ut och gå eller träna på morgonen, men när jag väl gör det mår jag verkligen bra!

  Hoppas Jon får en snabb återhämtning, ni äger!!

  Reply
 • Det är nog så jag är som människa bara, jag är otroligt morgonpigg och vaknar innan alarmet varje morgon i princip… Då älskar jag att träna/gå promenad så det är inget jag måste tvinga mig till. Skulle jag behöva träna på kvällen däremot så behövs en riktig push från någon haha! Så där är alla olika, det kanske passar dig bättre att träna på kvällen? Eller skriv ner hur bra du mår efteråt och läs det så fort du vaknar? :D KRAM!

  Reply
 • När kommer era filter till mobilen? Längtar så mycket 😍

  Reply
 • Så ledsen för att det tar sån tid, vi har allt klart så ska försöka släppa det i veckan/nästa vecka! <3

  Reply
 • Jättehärliga bilder!! Älskar de här typen av inlägg!! <3
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Vet inte om detta är ett tips eller inte men kan vara skönt o höra från nån annan. Övertänk inte, du är grym på det du gör!

  Reply
 • Gulle du, tack! <3

  Reply