SWEDEN WEEKEND VLOG

Our perfect summer weekend in Stockholm. <3

Hej babes! Här i Spanien är det VARMT, vet inte om jag är extra känslig nu när jag är preggo men vill typ helst ligga inne där det finns AC haha! Ska ju ändå inte sola så mycket (har inte solat på flera veckor nu, ovanligt) så då är det skönast att ligga inne. ;-) Svergie bjöd på riktig sommar när jag var där också, och jag filmade en helgvlogg. Det blev lite Sthlm-häng, event, landet häng och massa mys. Oj vad jag saknar familjen redan. <3 Sverige är oslagbart på sommaren när man får så fint väder och kan hänga vid vattnet. Bästa jag vet! Hoppas ni gillar vloggen! Insåg att jag helt glömde göra graviduppdatering i den här vloggen så jag funderar på att göra en i veckan som bara fokuserar på det. Vad tror ni? Puss <3

//Hey babes! In Spain it’s HOT, I don’t know if I’m extra sensitive now when I’m preggers but I mostly want to spend time where there’s an AC haha! I shouldn’t tan so much (I haven’t tanned in weeks now, rare to be me) so it’s way nicer to be inside. ;-) Sweden gave me real summer when I was there too, and I filmed a weekend vlog. Some Sthlm hang, an event, country house hang and lots of cozy moments. Wow I miss my family already. <3 Sweden is unbeatable during summer when you get weather like that and can spend time by the water. The best thing I know! Hope you like the vlog! I realized I totally forgot to make a pregnancy update in this vlog so I’m thinking about making one this week that only focuses on that. What do you think? Hugs <3

6 reaktioner på “SWEDEN WEEKEND VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.