BABY SHOWER

Förra helgen när jag blev bortskämd av mina ladies! <3

//Last weekend when I got spoiled by my ladies! <3

Mina två fixare, som matchade dagen till ära utan att ha planerat det haha! Älskar er tjejer. <3

//My two fixers, they matched on this special day without even planning it haha! Love you girls. <3

Baby Olsson Delér menyn, hur gulligt? Smälter ju…

//Baby Olsson Delér menu, how cute? I’m melting…

Maten var HELT fantastisk! Det var fräscha sallader, knäckebröd med avokado och granatäpple och sedan det godaste bananbrödet jag ätit och en brownie som var gjord på zucchini. Säger bara wow.

//The food was just incredible! Fresh salads, crackers with avocado and pomegranate and then the best banana bread I’ve had and a brownie made with zucchini. Just wow.

Tjejerna hade pyntat så fint! <3  //The ladies decorated so pretty! <3

Insåg att vi inte tog en enda gruppbild (så tråkigt), men här satt några och njöt av maten och pratade om något väldigt spännade. Säkert om hur dom tror vår lilla kille kommer vara. ;-)

//Realized we didn’t take a single group photo (so sad), but here some of them sat and enjoyed the food and talked about something very interesting. Probably about how our little boy will be. ;-)

Här satt några fler, inklusive jag haha! Världens bästa tjejer! <3

//Here a few more of us sat, including me haha! The best girls ever! <3

Sen var det paketöppning, och jag kan säga en sak… Han är en bortskämd liten kille redan! <3 Jag ska visa er vad han fick senare, min mamma tog med allt till Spanien så det får bli när jag kommer dit om ca en månad. :-)

//And then it was time for gift opening, and I can just say one thing… He’s a spoiled little boy already! <3 I will show you what he got later on, my mom brought it all to Spain so that will be when I get back there in like a month. :-)

Tårtan, huur fin!?!?  //The cake, how pretty!?!?

Åh tänk att det här var förra söndagen, hade så gärna velat göra det här varje söndag. :-)) Kanske inte få paket och bli överraskad haha, men samla alla ladies och käka brunch och mysa. Bästa som finns. Jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv, och jag blev så överraskad när jag slet upp dörren till Mira för att äta brunch med henne… Hade ingen aning om att alla tjejer skulle stå där inne *gråt-emoji av lycka*. <3 Jag kan inte tacka alla tjejer nog, ni är så fantastiska. Extra tack till min syster som agerade fotograf, och Mira för allt fix också. :-) VI LÄNGTAR EFTER DIG NU LILLA KILLEN!! <3 Nu undrar ni kanske vart jag är, och vi är kvar i Sverige… Jon blev magsjuk också så vi kan nu konstatera att det inte var matförgiftning utan magsjuka, det har jag inte haft på flera år. Vi har ett flyg hem i eftermiddag men vi får se om vi får boka om det också (vi struntar i Grekland), jag börjar äntligen må normalt men Jon mår inte helt bra ännu. Nu vill jag faktiskt bara komma hem så jag håller tummarna för att han känner sig bra nog att flyga, samtidigt vet jag exakt hur sliten man är efter en magsjuka hehe. Jag ska uppdatera er om mina senaste dagar här i Sverige, minst sagt händelserika haha! PUSS <3

//Oh this was last sunday, I would love to do this every sunday. :-)) Maybe not get gifts and get surprised haha, but to gather all the ladies and have brunch and chill. Best thing there is. I’m so grateful for all the amazing people in my life, I got so surprised when I opened the door to Mira’s place where I was going to have brunch with her… I had no idea all the girls would be in there *crying happy emoji*. <3 I can’t thank all the girls enough, you’re amazing. Extra thanks to my sister for being the photographer, and Mira for all the fixing too. :-) WE’RE LONGING FOR YOU NOW LITTLE BOY!! <3 Now you might wonder where I am, and we’re still in Sweden… Jon got the stomach flu too so now we can know for sure that it wasn’t food poisoning, I haven’t had the stomach flu in years. We have a flight home this afternoon so we’ll see if I have to rebook that too (we’re skipping Greece), I’m finally starting to feel like normal but Jon doesn’t feel perfect yet. Now I actually just want to get home so fingers crossed that he will feel good enough to fly, at the same time I know how weak you are after a stomach flu hehe. I will update you about my last few days here in Sweden, they’ve been eventful to say the least haha! HUGS <3

16 reaktioner på “BABY SHOWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.