Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:53 | October 6, 2019

IT’S GETTING BIG NOW

Video is in collaboration with Function of Beauty.

A vlog from this weekend – belly update, beauty talk and b-day celebration for my dad!

Hej hjärtan! En till video här, ber om ursäkt om ni kommer in för att se bilder men vill samtidigt posta videos här också så ni inte missar om ni inte hänger på YT. ;-) Ni får hänga med på en till dag i Marbella, jag filmade i fredags när pappa fyllde år så då får ni hänga på. Jag gör även ett samarbete i den här videon med ett schampo-märke som jag är hooked på nu, så det får ni också se haha! Visar er magen som exploderar för varje dag som går, finns inget mysigare. <3 Tänk att där inne bakas vår lilla kille just nu, även om jag ibland tror att han är redo för att komma ut på sättet han sparkar… Känns ibland som han vill bryta sig igenom skinnet. ;-) Hoppas ni gillar vloggen och hoppas ni gillar att jag vloggar så mycket nu. Det är ju så kul att vlogga haha! PUSS, nu ska vi lägga oss vid poolen. <3

//Hey loves! Another video here, I apologize if you’re coming in here to see photos but at the same time I want to post the videos here too so you don’t miss it if you’re not hanging out on YT. ;-) You get to come along for a day in Marbella, I filmed this friday when my dad had his birthday so you get to come along for that. I’m also doing a collaboration in this video with a shampoo brand I’m hooked on right now, so you get to see that too haha! I’m showing my belly that is exploding every single day, there’s nothing cozier. <3 Think that out little boy is baking in there now, even if I sometimes think he’s ready to come out when I feel the way he’s kicking… Sometimes it feels like he wants to break out through the skin. ;-) Hope you like the vlog and hope you like that I’m vlogging so much now. It’s just so fun to vlog haha! HUGS, now we’re gonna lay down by the pool. <3


9 kommentarer9 kommentarer om “IT’S GETTING BIG NOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer du göra nå vloggar på svenska?

  Reply
 • Nej tyvärr, så tror jag inte det… Har för många som inte förstår svenska som kollar så känns onödigt och taskigt. Podden däremot är ju bara på svenska (och det får jag skit för av dom som inte förstår haha). Kram!

  Reply
 • Have you been able to find a great dry shampoo? For once a week washing your hair always looks so lovely! I am also pregnant and coming up to 38 weeks and feeling like it will come in handy especially after the baby is born? If you have any recommendations I’d be most appreciative! Thanks Janni! :)

  Reply
 • I use Antonio Axu’s dry schampoo (he’s my hair dresser since YEARS and he has his own line!). Xx

  Reply
 • Amazing thank you so much! xxx Wishing you all the best with the pregnancy, its so much fun to follow your journey!

  Reply
 • ÄLSKAR att du vloggar! Hade själv velat våga vara kreativ med rörligt material!!

  Reply
 • Samma här! Bara bra att du vloggar aktivt ;)

  Reply
 • Men så kul och superbra vlogg som vanligt!
  https://nouw.com/simoneeriksson

  Reply
 • You still look so gorgeous!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/chloe-lauren-sandals-dupes/

  Reply