Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:52 | October 17, 2019

GIRL TIME IN MARBELLA

A day in Marbella with Klara and Alice. <3 I also show you our new stroller!! :D

God morgon babes! Dags för en ny vlogg igen, eller jag postade den igår men tänkte återigen på er som kanske inte är inne och hänger på youtube. ;-) En heldag i Marbella när Klara och Alice var här. Vi spanar in pappas fruktträdgård (vi måste skaffa liknande hemma hos oss!), jag visar upp våran vagn som vi precis fått och byggt ihop (<3) och så sminkar Alice mig för middag på OCCO så ni får se en riktig transformation. ;-) En mysig vlogg helt enkelt, så hoppas ni gillar den. Igår kände jag mig faktiskt lite hängig så var inte säker på om jag började bli sjuk eller inte, men jag tror det är för att jag sover så konstigt nu för tiden. Idag mår jag som vanligt igen så jag kan andas ut, haha! Hoppas ni gillar vloggen, vi hörs senare. PUSS <3   Ps. Nytt poddavsnitt ute idag, vi körde på frågepodd så vill ni lyssna kan ni bara söka på Two of a Kind där poddar finns!

//Good morning babes! Time for a new vlog again, or I posted it yesterday but I thought about you who don’t hang out on youtube. ;-) A full day in Marbella when Klara and Alice was here. We’re checking out my dads fruit garden (we have to get the same at our house!), I’m showing you our stroller that we just got and built together (<3) and then Alice is doing my make up before dinner at OCCO so you get to see a true transformation. ;-) Just a cozy vlog, so hope you like it. Yesterday I actually felt a bit off/sick so I wasn’t sure if I started to get sick, but I think it was because my sleep is so bad nowadays. Today I feel like normal again so I can breathe out, haha! Hope you like the vlog, I’ll talk to you later. HUGS <3


8 kommentarer8 kommentarer om “GIRL TIME IN MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Jannid! What is the model name of your Emmaljunga stroller? All the best and blessing for the safe delivery! Wishing you all happy and memorable days ahead!♥️
  Hanna

  Reply
 • Looks like a lovely time!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Where is the blazer from?
  You look amazing Xxx

  Reply
 • Ja, vad kul med nytt avsnitt! Perfekt att unna sig efter en deadline ^^

  Reply
 • Älskar att du uppdaterar så mycket på youtube nu! Superbra vloggar på senaste.

  Skulle inte du och Jon kunna göra en reaction video på andras förlossningsvideos innan du föder, typ margaux, kenza, ida warg osv, om du inte redan sett dom. Vore så kul att se!

  Tack för alltid så bra content av dig på sociala medier! <3

  Reply
 • Så härlig vlogg och du och Jon är så fina ihop.

  Reply
 • Alltid lika taggad på nya poddavsnitt från er! Älskar verkligen er podd & ert snack!

  Reply
 • Stunning girls!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/chloe-ballet-flats-look-alikes/

  Reply