WEEKEND LOOK

From earlier this week when Alice did my make up. I will try it tonight! :-)

God morgon hjärtan! <3 Hur mår ni? Hoppas ni mår strålande för det gör jag. Igår åkte vi båt till Gibraltar för att testa båten under en längre tur och tanka, och det tog exakt hela dagen. Jag hade med mig datorn men som ni vet så somnar jag alltid när vi åker båt, haha! Jag låg i skuggan och kollade ut över vattnet i princip hela resan och slumrade till några gånger. Vattnet var så lugnt och det var så fint! När vi kom hem igen hade min farmor kommit hit så det blev middag och i säng tidigt, superskön fredag. Ikväll däremot tänkte jag sminka mig och göra mig lite fin, fick inspiration när Alice sminkade mig tidigare i veckan. Jag önskar verkligen att jag hade ett intresse för smink så jag kunde spendera några timmar på youtube för att lära mig, Alice sa att det var så hon lärt sig så något bra måste ju finnas. ;-) Har ni några bra tips på videos eller smink-youtubers så säg till! I will give it a try today, haha! Hörs senare babes, kärlek! <3

//Good morning loves! <3 How are you? Hope you’re feeling great because I do. Yesterday we went with the boat to Gibraltar to try it out during a longer trip and also to fuel up, and it took the entire day. I brought my computer but as you know I always fall asleep when I’m on a boat, haha! I was laying in the shade looking over the water the entire trip and fell asleep a few times. The water was so calm and so pretty! When we came back home again my grandma arrived so we had dinner and went to bed early, super nice friday. Tonight on the other hand I’m planning to put make up and get pretty, I got inspiration from Alice who did my make up earlier this week. I really wish I had an interest in make up so I could spend hours on youtube to learn, Alice said that’s how she learnt so there must be something good. ;-) I will give it a try today, haha! If you have any tips on videos or make up youtubers let me know! I will give it a try today, haha! Talk later babes, love! <3

12 reaktioner på “WEEKEND LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.