GIRL TIME

Girl time with these babes at Rachel’s Eco Love. <3

Hej babes! Åh vad mysigt med lite girl time. <3 Jag mötte upp Edita och hennes lilla Lucas (<3!) och Ida för en promenad och lunch. Promenaden blev inte så lång då vi hade en liten kille som blev hungrig med oss, och sen så var väl vi tre andra lite hungriga också. ;-) Vi gick upp till Rachel’s Eco Love som låg på vägen och där satt vi i timmar och åt och snackade. Ni vet när man sitter kvar så länge att det beställs en omgång två? Haha! Så mysigt häng iallafall och det var lite extra mysigt att få gosa med lilla Lucas, kan inte förstå att jag kommer sitta med min egna lilla kille om bara några veckor?? Overkligt… Nu ska jag ta en dusch och göra mig redo för ultraljud, peppen är total! PUSS <3

//Hey babes! Oh how cozy with girl time. <3 I met up with Edita and her little Lucas (<3) and Ida for a walk and lunch. The walk wasn’t that long since we had a little boy with us that got hungry, and then I guess the rest of us got hungry too. ;-) We walked up to Rachel’s Eco Love that was on the way and we sat there for a few hours and just talked. You know when you stay so long so you go for a round two? Haha! Such a cozy day anyhow and it was extra cozy to cuddle with little Lucas, I can’t believe I’m gonna sit with my own little boy in just a few weeks?? Unreal… Now I’m gonna have a shower and get ready for ultra sound, the excitement is real! HUGS <3

13 reaktioner på “GIRL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.