LAST BREAKFAST OF 2019

Breakfast date at our place to finish of the year! <3

Hej hjärtan och GOTT NYTT ÅR! 2020 – satan vad coolt! Minns fortfarande när vi firade in år 2000 i pappas lägenhet när han bodde inne i stan i Stockholm. Det var party (vi drack väl pommac haha) och jag minns att jag vaknade 12 dagen efter för första gången i mitt liv, har alltid varit morgonpigg. ;-) Det är alltså 20 år sedan… Känner mig inte alls gammal haha! Anyways, det var inte det jag skulle prata om. Vi avslutade året på bästa sätt, med en frukostdate hemma hos oss. Edita, hennes syster Frida, hennes kille Ludde och såklart lilla Lucas kom till oss och så dukade vi upp allt vi var sugna på. Så mysig grej att göra och en perfekt sista frukost att vinka av 2019 med. Nu sitter jag och myser med lillen bredvid mig och tänkte ta mig ut på en prommis, varje gång jag försöker blogga vill han komma upp eller äta nämligen så jag har försökt få till det här inlägget sedan 09.00 imorse. ;-) PUSS på er, hoppas ni fått en fin start på 2020. Let’s make it a great one! Kärlek!

//Hey loves and HAPPY NEW YEAR! 2020 – wow that’s cool! I still remember when we celebrated 2000 in my dads apartment when he lived in Stockholm city. It was a party (we probably had kids champagne haha) and I remember that I woke up at 12 the next day for the first time in my life, I’ve always been a morning person. ;-) This was 20 years ago… I don’t feel old at all haha! Anyways, that was not what I was supposed to talk about. We ended the year in the best possible way, with a breakfast date at our place. Edita, her sister Frida, her bf Ludde and of course little Lucas came and we prepared a breakfast with everything we wanted. Such a cozy thing to do and a perfect last breakfast to end 2019 with. Now I’m sitting on the couch with the little one next to me and I’m planning to head out for a walk, every time I try to blog he wants to come up or eat so I’ve been trying to write this post since 09.00 this morning. ;-) HUGS babes, hope you’ve had a good start of 2020. Let’s make it a great one! Love!

7 reaktioner på “LAST BREAKFAST OF 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.